Apple TV bisa duwe dhukungan televisi Premium, kanthi perjanjian saka distributor gedhe

Apple TV Kabeh kayane nuduhake manawa Apple nutup perjanjian kanggo nawakake pangguna Apple TV layanan langganan kanggo telung perusahaan produksi kanthi ukuran: HBO, Showtime, lan Starz. Kita ngerti informasi kasebut liwat a laporan diterbitake dening Recode sawetara jam kepungkur. Nganti saiki, layanan kasebut mung bakal kasedhiya ing AS, nanging iki bakal dadi platform kanggo ningkatake layanan ing macem-macem divisi utawa distributor konten liyane. Kanthi cara iki, Apple bakal bisa main ing layanan televisi mbayar sing angel.

Ing wektu sing padha Apple bakal bisa mbedakake dhewe saka kompetisi, amarga layanan kasebut biasane ditawakake: minangka layanan independen, utawa kanggo tambahan jaringan kabel utawa internet, kaya operator telepon lan televisi utama. Mula, pilihan sing ditampilake yaiku ing mode mbendel utawa sawetara aplikasi ing kumpulan sing padha. Iki minangka strategi sing digunakake ing acara liyane dening Apple, kayata rilis aplikasi editing video lan audio anyar, kanthi rega sing luwih murah, tinimbang sing dituku kanthi kapisah.

Steve Jobs ngrancang kerja ing Apple TV sawise mundur dadi CEO Contone, Apple adol layanan kasebut HBO ing platform kanggo televisi kanthi rega $ 15 / wulan, $ 11 / wulan ing kasus kasebut showtime lan nyewa Starz Regane regane $ 9 / wulan. Nganti saiki, kita durung ngerti regane layanan kasebut yen kita kontrak bareng.

Rencanane Apple menehi layanan liwat Apple TV lan iOS. Saliyane, yen sampeyan mbaleni model promosi sing digunakake Apple Music, kita bisa uga duwe periode promosi winates, sing nawakake nyoba layanan kanthi rega sing luwih murah.

Nanging, kesepakatan sing mungkin bisa uga isih adoh. Miturut sumber industri resmi:

Apple ora duwe perjanjian bundel karo jaringan mewah. Wakil kanggo HBO, duweke Time Warner, lan Showtime, duweke CBS, ora gelem menehi komentar. Perwakilan kanggo Starz lan Apple duweke Lionsgate ora nanggapi panjaluk komentar.

Mbok manawa presentasi perjanjian kasebut bakal ditindakake kanthi presentasi Apple TV generasi kaping 5, sing bisa diprediksi nawakake dhukungan kanggo 4k.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.