Apple TV + ngamanake hak film Tragedi Macbeth karo Denzel Washington

Tragedi Macbeth

Apple TV + wis njupuk hak sabanjure Tragedi Macbeth, film pertama sing ditulis lan disutradarai dening Joel Coen tanpa sedulur lan mitra filme Ethan Coen. Film kasebut Bakal dirilis pisanan ing bioskop ing saindenging jagad sajrone kuartal kaping papat 2021, sadurunge digambarake global ing Apple TV +.

Miturut Deadline, film iki dianggep minangka proyek bergengsi lan pesaing musim penghargaan. Bintang kasebut karo Frances McDormand lan Denzel Washington, pemenang multi-Oscar, lan Coen dhewe duwe papat penghargaan Academy. Kanthi daptar tugas kaya ngono, sithik banget sing bakal salah.

McDormand main Lady Macbeth lan Washington main Lord Macbeth, ing versi bergaya lakon William Shakespeare. Film kasebut dijupuk nganggo warna ireng lan putih. Coen uga milih aja ana syuting ruangan, luwih seneng apa sing diarani "ora nyata" adegan swara.

Para pemain utama liyane yaiku Bertie Carvel, Alex Hassell, Corey Hawkins, Kathryn Hunter, Harry Melling lan Brendan Gleeson. Sinematografer, Bruno Delbonnel, desainer kostum, Mary Zophres, lan komposer, Carter Burwell, yaiku kenalan lawas saka Coen.

Persetujuan iki dadi judhul sing menarik kanggo musim sabanjure sing kalebu film kasebut CODA, disutradarai dening Sian Heder, sing menang 4 penghargaan ing festival Sundance, kalebu Penghargaan Pamirsa lan Hadiah Juri Agung.

Kanggo CODA, kita kudu nambah Finch, dibintangi Tom Hanks, film fiksi ilmiah saka Amblin Entertainment sing disutradarai dening Miguel Sapochnik, film kasebut diramal dadi tayang ing Apple TV + ing pungkasan taun iki.

Dadi akeh CODA minangka Finch lan tragedi saka Macbeth yaiku 3 taruhan Apple sing menarik dadi layak kanggo Penghargaan Academy.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.