Apple TV 4k ora ndhukung konten 4k saka YouTube

Luwih umum lan luwih gampang golek konten ing 4k, konten sing bisa kita nikmati ing monitor utawa yen luwih beruntung, ing televisi 4k kasebut. Kanthi ngluncurake Apple TV 4k, Apple pungkasane ngidini sampeyan nikmati jinis konten kasebut saka kothak set-top Apple. iTunes wis nawakake akeh konten kanthi kualitas 4k, uga layanan streaming video Netflix. Nanging dheweke ora mung panyedhiya konten ing resolusi iki, kayata YouTube uga nawakake akeh konten jinis iki, nanging ora bisa ndeleng saka Apple TV 4k.

Miturut macem-macem tinjauan sing diterbitake dening macem-macem media, resolusi video YouTube diwatesi mung 1080p, resolusi sing padha sing bisa ditemokake ing model sadurunge. Masalah kasebut nyebabake keputusan Apple ora nawakake dhukungan kanggo codec Google VP9, ​​sanajan mbukak lan bebas digunakake. Iki minangka masalah sing padha ditemokake nalika muter konten 4K liwat Safari. Apple nawakake dhukungan kanggo H.264 / HEVC, persis padha karo sing ditawakake ing kabeh piranti lan saiki lagi kayane arep menehi dhukungan kanggo VP9. Ora preduli kepiye sampeyan fanatik saka Apple Sampeyan ora bisa ngerti sebabe Apple ora menehi dhukungan kanggo codec iki sing gratis ing ndhuwur.

Nalika tuku piranti, akeh pangguna sing njupuk kabeh opsi sing ditawakake, lan konten ing resolusi 4k YouTube ora kompatibel karo piranti iki, bisa dadi masalah nyata kanggo perusahaan, amarga siji-sijine piranti sing ora kompatibel karo video YouTube kanthi resolusi 4k lan umume piranti sing cepet dibuang ing antarane pangguna nalika tuku kothak set-top. Nanging ora mung masalah sing ditemokake media ing tinjauan kaping pisanan, amarga Apple TV 4k uga ora nawakake dhukungan kanggo Dolby Atmos, dhukungan sing miturut Apple bakal nganyari piranti lunak mbesuk.

Nalika pirang-pirang dina, kayane para pria ing Apple ngluncurake produk kanthi cepet lan tanpa mriksa utawa menehi kabeh dhukungan sing kudune. Kurang dhukungan kanggo Dolby Atmos ora ana artine manawa kudu ana ing bentuk pembaruan. Masalah panyambungan Apple Watch Series 3 lan masalah iOS 11 karo email Microsoft Outlook uga nuduhake makarya kayane separo rampung. Lan kita bakal weruh masalah apa sing ditemokake nalika versi pungkasan macOS High Sierra dirilis tanggal 25 September.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Menehi Barrios Untiveros ngandika

    Aja tuku omong kosong iki, kacepetan internet isih ora menehi akeh, apa maneh, 4k praktis padha karo full hd

  2.   Merci Durango ngandika

    Dheweke mekso njaluk sing anyar supaya cepet-cepet banjur ngaco maneh-