Apple TV karo tvOS 11 lan AirPods sampeyan dadi luwih apik

Masalah Apple TV 4K ndownload konten 4K

Kita wis ngomong ing artikel sadurunge, Apple TV generasi kaping papat lan Apple TV 4K anyar bakal duwe fitur anyar kanthi fitur vitalisasi tvOS 11. Iki minangka sistem operasi anyar sing nggawe operasi Apple TV luwih gampang saka tumindak tartamtu.

Dina iki sing arep dakkandhani yaiku carane sesambungan karo Apple TV lan AirPods, yen sampeyan duwe loro piranti kasebut.

TVOS 11 anyar kasedhiya kanthi warta, nanging salah sijine bakal digunakake kanthi wiyar lan yaiku ing versi paling anyar ing sistem Apple TV kita duwe trabasan kanggo ngubungake AirPods karo Apple TV. Sadurunge nerangake kepiye carane, kita uga kudu nyorot manawa saiki AirPods uga disinkronake karo Apple TV liwat awan iCloud, mula kabeh bakal luwih gampang.

Nganti saiki, kanggo bisa nggunakake AirPods, sanajan ing Apple TV generasi kaping papat kita kudu pindhah menyang setelan bluetooth lan milih AirPods supaya sambungan kasebut kedadeyan. Dadi, kanthi tvOS 11 prekara sing owah lan saiki kita bisa ngalih ing antarane output audio liwat speaker TV utawa AirPod nalika ana ing layar umum terus tombol PLAY ing Siri Remote sawetara detik. 

Bakal kanthi otomatis nuduhake menu pop-up sing bisa milih AirPod sing wis diselarasake karo iCloud, mula luwih dhisik kita kudu njupuk headphone saka kanthong lan diselehake ing kuping.

Kanggo ngrampungake artikel iki, kita uga pengin ngerti, pungkasane, Apple TV 4K anyar duwe Bluetooth 5.0, mula bisa nggawe sambungan luwih saka sawetara AirPods menyang piranti sing padha, ngidini luwih saka siji wong bisa seneng konten tanpa ngganggu pihak katelu kanthi swara kasebut. Iki minangka pilihan sing durung dites nanging kita ngerti kasedhiya. Yen duwe kesempatan kanggo nyoba ing Apple TV 4K, kita ora bakal ragu-ragu ngandhani para pamiarsa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.