Apple Watch ora nggunakake fitur iCloud + anyar

iCloud + WWDC 21

Aplikasi Apple Watch Mail standar ora nggunakake fitur Proteksi Privasi Mail perusahaan dhewe. Uga ditemokake yen Apple Watch iku uga ora nggunakake iCloud Private Relay.

Nalika Apple ngenalake fungsi iCloud + anyar, pangguna diwenehi kesempatan kanggo tuku layanan kasebut kanthi rega cilik saka 0.99 euro saben wulan lan kita uga bakal duwe panyimpenan 50 GB. Bagean iki ditambahi nganti 1TB nanging fungsine padha ing kabeh versi. Nanging pangembang lan peneliti keamanan Sampeyan wis nemokake manawa app Apple Watch Mail standar ora nggunakake fitur Proteksi Privasi Email perusahaan dhewe. Tim kasebut uga nemokake manawa Apple Watch uga ora nggunakake iCloud Private Relay. Iki wis diumumake liwat akun sampeyan ing jaringan sosial Twitter.

Iki fungsi banget migunani kanggo njaga lan nambah privasi pangguna ing Internet lan nalika kita ijol-ijolan email utawa digunakake kanggo ndhaptar sawetara layanan:

Email sing ditampa bisa uga kalebu piksel sing didhelikake sing ngidini pangirim email entuk informasi babagan sampeyan. Sanalika sampeyan mbukak email, pangirim bisa ngumpulake informasi babagan kegiatan sampeyan. Pangirim email bisa ngerti kapan lan kaping pirang-pirang sampeyan mbukak email, contone.

Mail's Privacy Shield mbantu nglindhungi privasi kanthi nyegah pangirim email, kalebu Apple, saka ngumpulake informasi babagan aktivitas Mail. Nalika sampeyan nampa email ing app Mail, tinimbang ngundhuh konten remot, download isi remot ing latar mburi. Iki ditindakake kanthi gawan. Preduli saka carane sampeyan sesambungan karo email.

Nanging kayane iki ora kelakon nalika kita maca email ing Apple Watch. Soko sing kudu ditanggulangi sanalika bisa. Amarga ora ana gunane duwe Apple Watch lan ndeleng email yen kita kudu nolak privasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.