Apple wis ngrekam intine September

mesthi kanggo Tim Cook lan tim wis njupuk "rasa" acara virtual. Wiwit pandemi wiwit, amarga alasan sing jelas, Apple mandheg nggawe intine langsung ing Teater Steve Jobs ing Apple Park lan wiwit nggawe virtual, direkam lan diowahi sadurunge.

Tanpa masalah langsung, lan visual banget spektakuler. Y sadurunge direkam. iki carane keynotes Apple wis rong taun, lan kanggo wayahe, misale jek sing iku ora bakal ngganti, wiwit ing Cupertino padha wis ngrekam acara sabanjuré sasi.

Mark Gurman nerangake dina iki ing blog babagan Bloomberg sing Tim Cook lan tim wis miwiti videotaping acara virtual Apple sabanjuré, kang kita bisa ndeleng ing awal september, tanggal durung ditemtokake.

Ing intine kasebut, Apple samesthine bakal nampilake paling ora baris sabanjure iPhone 14, sing Apple Watch Series 8, lan model anyar saka Apple Watch kanggo olahraga ekstrim, ora ana jeneng sing dikonfirmasi.

Gurman ujar manawa acara kasebut, sing samesthine bakal ditindakake ing awal September, wis ana ing tahap rekaman lan produksi, sing nuduhake manawa Apple ngrancang acara virtual liyane sing wis direkam, kaya sing katon wiwit wiwitan pandemi.

Dheweke uga nerangake ing blog dheweke Apple rencana nganakake rong acara musim gugur iki, sadurunge pungkasan taun, kaya sing wis dadi tradisi ing taun-taun pungkasan. Acara September bakal fokus ing iPhone anyar lan Apple Watches anyar, dene acara kaping pindho ing Oktober bakal nuduhake kita Mac lan iPads anyar sing rencana Apple bakal diluncurake.

Iku tetep kanggo katon apa anyar AirPods Pro generasi kaping pindho Kita bakal weruh ing intine ing September utawa ing Oktober. Ana sethitik kiwa kanggo metu saka mangu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.