AppleCare + nambah jangkoan kanggo nyolong, karusakan lan mundhut ing Spanyol lan negara liyane

AppleCare +

Nalika kita tuku piranti anyar saka Apple, kita ditakoni apa kita pengin nambah AppleCare + kanggo tuku. Layanan sing nyedhiyakake pitulung teknis, piranti lunak lan perbaikan ing sak panggonan lan ditindakake dening spesialis ing lapangan. Nduweni biaya tambahan gumantung saka piranti sing kita tuku. Kaping pirang-pirang kita ora milih pilihan iki, amarga iki minangka pambayaran bola-bali lan amarga kita mikir yen ora bakal dibutuhake nganti ana kedadeyan sing bener. Saiki kaputusan kanggo ngomong "ora" kanggo tuku bakal dadi luwih angel amarga Padha nambah jangkoan kanggo karusakan, nyolong lan mundhut. 

Salah sawijining sebab kenapa kita ora tuku AppleCare + nalika tuku terminal anyar amarga kita mikir yen ati-ati, ora ana sing kudu kedadeyan. Uga, yen ana kedadeyan ing piranti lunak sajrone rong taun, kudu Apple sing ndandani. Yen sampeyan nyurung aku, ing kasus iki, kita bakal ngluwihi rong taun kasebut. Nanging kita ora tau mikir apa terminal rusak, dicolong utawa ilang, iku sing ora dianggep minangka basis. Nanging saiki, kita kudu njupuk menyang akun, amarga kahanan iki bakal dilindhungi dening AppleCare +.

Apple wis mung announced sing jangkoan nyolong, mundhut lan karusakan wis lengkap kanggo negara liyane lan ing antarane yaiku Spanyol. Kanthi iki, saiki ana wolung negara sing nampa jangkoan iki saka perusahaan Amerika. Secara total, negara sing duwe jangkoan iki yaiku:

  • Amerika Serikat
  • Australia
  • Francia
  • Alemania
  • Italia
  • España
  • Jepang
  • Inggris Raya

Saiki, kita kudu njupuk menyang akun seri saka syarat:

Nggunakake jangkoan iki mbutuhake nggunakake aplikasi Temokake Kula, utawa iCloud.com, kanggo menehi tandha piranti ilang. Apple ujar manawa terminal kasebut ilang ora kudu dibusak saka pangguna Temokake akunku nganti pratelan wis disetujoni kanthi lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mikel ngandika

    Man, ing warta iki kudu njlentrehake yen iki kalebu kita sing wis duwe Apple Care + utawa mung sing nyewa anyar. Sampeyan ora kelakon kanggo ngomong iki utawa bisa uga informasi sing cocog kanggo njlentrehake? matur nuwun