Asil pisanan ing Geekbench saka M1 Ultra ditampilake ing acara Peek Performance

M1 Ultra Kab

Ing tanggal 8 Maret, Apple ngumumake ing jagad iki chip M1 Ultra anyar iku loro Kripik M1 Max kecanthol bebarengan karo 2,5 terabyte bandwidth antarane loro. Apple nggunakake interkoneksi mati-kanggo-mati sing diarani UltraFusion kanggo nyambungake loro mati bebarengan. Iki menehi spesifikasi ing kertas sing ninggalake tokoh luar biasa saka M1 asli sing ditampilake ing taun 2020. Nanging saiki kita duwe Tokoh pisanan Geekbench lan carane bisa padha kurang, padha nuduhake kita sawetara asil banget.

Apple dina Selasa ngenalake Mac Studio, sing dilengkapi chip M1 Max sing kuat kanthi standar. Nanging, perusahaan uga nawakake model sing luwih larang karo M1 Ultra, chip anyar, yaiku loro M1 Max sing digabungake. Kanggo menehi gambaran sing luwih apik babagan kinerja kasebut, tes Geekbench nuduhake manawa chip paling anyar Apple ngluwihi kinerja Intel Mac Pro 28-inti. Ing situs web, Apple mbandhingake chip anyar karo prosesor Intel Xeon W 16-inti sing ditemokake ing Mac Pro. Nanging, asil Geekbench bocor dicethakaké ana chip M1 Ultra iku luwih kuat tinimbang 28-inti Intel Xeon W, yaiku prosesor paling dhuwur sing kasedhiya saiki ing komputer desktop sing ditandatangani merek Amerika.

Kaya sing dikarepake, skor M1 Ultra 1747 ing inti siji, meh padha karo varian M1 liyane (amarga prabédan utama ing antarane yaiku jumlah inti). Nanging, nalika nerangake multi-inti, 1-inti M20 Ultra skor a 24055 ing tes Geekbench 5. Nganggep iki, ayo goleki sawetara tokoh:

Prosesor Intel Xeon W-3275M 28-inti, sing paling apik sampeyan bisa entuk karo Mac Pro, skor 19951 ing Multi Core. Iki tegese M1 Ultra kira-kira 20% luwih cepet tinimbang CPU paling larang sing kasedhiya kanggo Intel Mac Pro.

Nanging ora rampung ing kene amarga Mac Studio anyar luwih kompak lan efisien tinimbang Mac Pro. Saiki, sampeyan kudu ngerti manawa Mac Pro isih durung dikalahake saka segi kemampuan kanggo gabungke loro GPUs Radeon Pro karo 64 GB saben, utawa malah nambah munggah 1,5 TB RAM.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.