Astropad ngowahi iPad dadi tablet digitalisasi kanggo Mac

 

astropad mac ipad

astro pad, minangka aplikasi dikembangaké dening loro mantan insinyur Apple kanggo iOS lan Mac, sing ngidini kita ganti iPad dadi tablet digitalisasi, kaya "Cintiq by Wacom". Yen wis nginstal aplikasi, sing dilampirake ing pungkasan artikel, ing kaloro piranti kasebut, bakal bisa nggarap alat profesional kayata Illustrator utawa Photoshop, nggunakake kauntungan gedhe saka nggunakake sensitivitas layar tutul iPad.

Apa sing sampeyan deleng ing iPad padha karo Mac sampeyan. Astropad duwe teknologi nirkabel. Pancen bisa digunakake lan yaiku pilihan apik kanggo desainer grafis, apa sampeyan ngidini sampeyan kerja ing meja utawa ing kursi.

Fitur:

  • Nyedhiyakake pengalaman nggambar kanthi alami.
  • Bisa karo Mac.
  • Nawakake kualitas gambar sadurunge.
  • Cepet banget, selaras karo gambar sampeyan.
  • Semburan ing 60 FPS, malah liwat Wi-Fi.
  • Bisa digunakake kanthi nirkabel utawa liwat USB.
  • Kompatibel karo jarum iOS sing paling akeh.
  • Tekanan sensitif.
  • Trabasan sing bisa disesuaikan.

Digarap Astropad nggunakake sambungan WiFi utawa USB piranti, operasine apik banget. Uga, wektu nanggepi prakteke cepet, mergo bisa thanks kanggo teknologi Cairan, teknologi dikembangaké dening loro insinyur, sing ngidini entuk a kualitas gambar sing apik banget lan responsif sing luar biasa cepet. Ora diraguhi, iki aplikasi sing migunani banget kanggo sapa wae sing pengin nggunakake iPad kanggo nggambar ing Mac. Astropad ndhukung stylus sensitif tekanan, sing menehi sampeyan kebebasan nggarap macem-macem alat stylus.

Astropad regane $ 49.99, udakara € 47.7, sanajan ana kemungkinan download a versi nyoba saka situs web. Mbukak iOS 8 lan OS X 10.9 (Mavericks) utawa mengko bisa dienggo.

Saka link iki, sampeyan bisa ndownload aplikasi kanggo Mac, Kene.

Standar Astropad (Link AppStore)
Standar Astropad€ 29,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.