Ati-ati karo iTunes Store lan panggunaan batere ing MacBook

iTunes Store-baterai-macbook-0

Yen kita gumantung karo batere MacBook supaya bisa kerja utawa sinau amarga kita terus obah, mula informasi cilik iki bisa narik minat sampeyan. Bisa uga akhir-akhir iki utawa sawetara wektu kepungkur kita wis ngerteni yen batere urip kanthi cepet tanpa panjelasan sing jelas, kita bisa uga mikir yen gagal hardware, ana sing jelas bisa uga nanging ora tanpa sadurunge priksa manawa kabeh piranti lunak sing diinstal sampeyan ora nyalah gunakake batere.

Iki minangka data sing bisa dijupuk dening pangguna sing jenenge Kirk McElhearn, sing wis ngerteni manawa iTunes Store nganggo sumber daya kanthi ora proporsional lan tanpa kontrol, bisa ninggalake kita tanpa baterei luwih cepet tinimbang sing kita pikirake.

iTunes Store-baterai-macbook-1

Khusus, iTunes Store nggunakake persentase kekuwatan CPU sing gedhe banget kanggo nuduhake kaca ngarep mung lan kanggo nggulung slide ing carousel ing sisih ndhuwur kaca.

Utamane aku wis nindakake tes ing iMac lan kaya sing sampeyan ngerteni saka gambar, kasunyatan sing gampang mbukak iTunes kanthi mbukak kaca Toko utama wis digawe Konsumsi CPU mundhak dadi 25,3%Nanging, yen kita nyelehake lagu tanpa mbukak toko, konsumsi mudhun dadi 5%. Iki cetha nuduhake manawa ana kegagalan piranti lunak amarga konsumsi adoh saka normal.

Sing biasane yaiku iTunes lan coreaudiod (proses sing ngontrol audio iTunes lan aplikasi liyane), dikonsumsi bebarengan udakara 7%, nanging iTunes Store nambah utas latar mburi liyane sing ngemot CPU, nyebabake konsumsi, muga-muga Apple bisa mbenerake ing review mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)