Astropad ngowahi iPad Pro dadi tablet desain nyata

Aku yakin manawa sektor gedhe saka pangguna "prosumer", lan sing paling penting desainer, apa sampeyan wis mikir babagan nggunakake iPad Pro ora kaya a Pembunuh PC tepat, nanging minangka pelengkap kanggo PC kasebut dhewe. Ing pangertene iki, kita bisa nemokake sawetara alternatif ing pasar, lan rega aneh regane,

iPad Pro, salah sawijining alternatif paling murah kanggo "tablet desainer"

Ana macem-macem jinis tablet ing pasar, nanging sing paling penting, merek kasebut Wacom Iki minangka, amarga presisi, "kompatibilitas mundur", adaptasi karo lingkungan kayata Apple utawa Windows lan macem-macem produk, saiki dadi merek standar ing sektor iki.

Astropad gabung karo iPad Pro lan Mac

Tanpa mandhiri maneh, lan mbandhingake rega lan bathi: tablet desain sing ditampilake Wacom, sing bisa nandingi iPad Pro, yaiku Cintiq, sing bisa udakara antara 1000 nganti € 3000. Ing iPad Pro, kita bisa nemokake faktor gedhe sing kudu dipikirake babagan karya kreatif, kayata ruang kerja sing luwih jelas, Amarga Cintiq minangka peralatan sing gedhe banget, sing uga kudu dihubungake karo catu daya, sing nambah kabel, lsp. Gulung tutul, tanggepan banget saka iPad, resolusi gedhe lan kabeh iki ditambahake karo aset gedhe Apple: presisi Apple Pencil.

IPad Pro, tablet desain "setengah"

Temenan, kita sing wis mbayar udakara € 1000 kanggo iPad ProAmarga kita duwe visi sing jelas banget, ngluwihi fungsi santai, mula kita wis ngerti manawa bakal kaleksanan kaya sawetara liyane. Nanging siji peran profesional nalika desain. Salah siji buts amba nalika nggunakake iPad ProPaling ora nalika kerja, mesthi wae nggunakake iOS. Lan ing kene aku arep negesake. Lan iku Peranane minangka tablet desainer, iPad Pro dhewe, setengah ngrampungake. Lan aku ujar manawa tundhuk, amarga nggoleki ing pasar aplikasi Apple, aku kaget banget yen ana aplikasi sing ngidini nggarap OS X. Sanajan macem-macem aplikasi sing diduweni Apple, kayata Adobe, nggarap antarmuka iOS ing jagad desain.

Cairan

astro pad

Aplikasi sing dimaksud diarani astropad. Proyek dening sawetara mantan insinyur Apple sing ana ing pasar lan bisa digunakake kanggo ndandani iPad dadi tablet desain 100%, bisa digunakake bebarengan karo tim OS X. Yaiku, bisa nyambung iPad, liwat Wi-Fi utawa nganggo kabel menyang komputer Mac lan daya bisa ing desktop iPad Pro karo kabeh program ing komputer, ndeleng kanthi nyata lan tanpa wektu tundha apa sing bakal ditindakake ing rong layar. Kabeh iki amarga teknologi sing wis dibangun dening mantan insinyur Apple Cairan, kanggo Astropad. Permata nyata sing bisa digunakake ing 60 fps, kanthi ruang warna Mac, ing program apa wae, tanpa kabel ing antarane lan umur batere ing Pro iPad.

Kaya sing sampeyan bayangake, sampah produktivitas kaya ngono ora bakal gratis. Nanging ora bakal larang: 19,99 € regane astro pad, wiwit saiki, ing App Store. Iki dudu aplikasi sing murah, nanging uga dudu salah sawijining sing paling larang. Sing pasti yaiku, nganti saiki, aku minangka salah sawijining aplikasi paling apik sing bisa digunakake kanggo ngrancang karya kanthi desainer kanthi produktif lan mupangatake kabeh potensi iPad Pro.

Kita bisa nyambung iPad menyang komputer Mac lan bisa nggarap desktop iPad Pro karo kabeh program ing komputer

Kanggo sampeyan sing ora ragu-ragu, karo astro pad Aku bisa kerja kanthi lancar ing piranti lunak kayata Adobe Photoshop, Illustrator, Blender utawa Zbrush. Kabeh mau, program sing mbutuhake tim supaya bisa menehi 100% awake dhewe.

SUMBER | ASTROPAD


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Diego De Barca Carretta ngandika

    kerjane karo ipad apa wae? utawa mung kasedhiya kanggo ipad pro?