Temtokake aplikasi sing pengin sampeyan lakoni ing desktop tartamtu

aplikasi-desktop-0

Kabeh aplikasi sing digabungake OS X minangka standar, sing diinstal ulang uga sing digunakake ayo nginstal liwat wektu Kanthi gawan, dheweke ditugasake mbukak ing desktop ing papan kita, mula yen kita mbukak sawetara desktop lan kita mbukak program, kita kudu pindhah kanthi manual saka siji menyang liyane amarga fitur iki

Nanging, ana sawetara cara kanggo ngowahi iki lan nggawe program sing dikarepake bisa dibukak ing desktop tartamtu sistem lan kanthi mangkono pesen kanthi desktop jinis aplikasi yen kaya ngono kita rumangsa luwih kepenak amarga cara kerja karo Mac.

aplikasi-desktop-1
Opsi pertama yaiku menehi program tartamtu menyang kabeh desktop, yaiku, yen kita pengin aplikasi kasebut ing layar, kita bakal nemokake ing desktop apa wae, iki minangka pilihan sing paling gampang, mula cukup kanggo nambah aplikasi menyang Dock banjur bukak menu kontekstual ing pilihan sampeyan kita bakal menehi tandha «Kabeh meja». Opsi iki bisa migunani kanggo ngawasi layanan khusus kayata Monitor Kegiatan.

Pilihan kapindho yaiku menehi program kasebut ing desktop tartamtu. Kanggo nggayuh iki, sing pertama yaiku ngluncurake Mission Control kanthi gerakan driji kanthi papat driji lan geser munggah ing trackpad utawa langsung karo F3 ing keyboard, banjur kita bakal mbukak desktop anyar ing sisih tengen ndhuwur layar utawa kita bakal milih desktop sing dikarepake yen wis mbukak. Langkah sabanjure yaiku milih aplikasi tartamtu lan tindakake langkah-langkah kasebut ing ndhuwur kanthi mbukak menu konteks kanthi mbukak Pilihan lan menehi tandha "Desktop iki".

Kanthi iki, kita bakal entuk preduli saka desktop sing ana ing endi, kita bakal pindhah kanthi otomatis menyang desktop aplikasi sing ditugasake nalika nglakokake. Pungkasan, yen kita pengin mbatalake pangowahan kasebut kanggo program apa wae, kita bakal milih pilihan "Ora Ana".

Informasi luwih lengkap - Temokake dalan gambar sing sampeyan gunakake minangka latar mburi desktop


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   manual ngandika

    Miguel Ángel, sugeng enjing. Aku ninggalake kene kanggo sampeyan deleng amarga kiriman iki luwih anyar.
    Sawetara dina kepungkur, aku menehi wangsulan karo sampeyan pitakon ing kiriman sing sampeyan lebokake ing ScreenFlow, kayane aku kelingan tanggal November kepungkur.
    Apa sampeyan bisa mriksa nalika duwe wektu lan mangsuli aku?

    Thanks in advance lan Sugeng Preinan.