Ngatur sandhi karo Pabrik Sandi gratis kanggo wektu winates

Manajer tembung sandhi saya disaranake, supaya kabeh sandhi ana ing sak aplikasi. Ing pasar ana macem-macem pilihan, meh kabeh wis mbayar utawa nggawe model langganan.

Pilihan gratis, sanajan kanggo wektu sing winates yaiku Pabrik Sandi. Pangatur tembung sandhi iki ngidini kita nggawe sandhi kanthi macem-macem jinis lan ngidini nyimpen sandhi kasebut. Kita bisa milih jinis sandhi sing pengin digawe. Contone, bisa kasusun saka karakter, simbol lan angka kanthi cara acak, nganti kabentuk tembung sandhi liwat pola.

Pabrik Sandi bubar dianyari menyang Versi 3.1. Saiki generasi sandhi bisa acak utawa liwat tembung acak sing dipilih saka frasa. Nanging aplikasi iki saka pangembang Christian Yambo, duwe layanan luwih akeh. Ing tangan siji, aplikasi wis diinstal ing bar menu utawa pusat notifikasi. Mangkono kanthi cara iki akses menyang rampung kanthi cepet lan gampang. Saliyane, kita bisa nggunakake trabasan kanggo nggawe sandhi lan ngakses sandhi tartamtu.

Nanging fungsine ora entek ing kana. Saka versi 3.0 kita bisa nyinkronake sandhi kanthi opsional iCloud, uga setelan aplikasi. Mula, instal aplikasi utawa nyalin konfigurasi saka Mac menyang Mac liyane gampang banget amarga iCloud. Kajaba iku, aplikasi duwe versi kanggo iOS mulane sinkronisasi bisa ngirit wektu akeh ing Mac lan iPad utawa iPhone.

Kekurangane yaiku antarmuka, sing cetha banget lan gampang, uga basane. Ing wektu iki mung ing Inggris. Saliyane, luwih akeh layanan njaluk verifikasi dobel kanthi ngirim SMS menyang seluler utawa panggunaan Google Authenticator, mula keamanan kanggo ngreksa tembung sandhi njupuk kursi mburi lan manajemen tembung sandhi sing bener.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.