Bang & Olufsen ngumumake nirkabel kanthi pambatalan swara aktif adaptif

Headphone B&O

Saiki kita nemokake sawetara jinis headphone nirkabel sing nawakake pambatalan swara ing spesifikasi kasebut. Ing aku saka Mac, kita wis nyoba sawetara headphone iki lan saiki Bang & Olufsen nuduhake sawetara sing ditawakake, miturut perusahaan, pembatalan swara sing sejati.

Dheweke nerangake manawa kanggo entuk pembatalan swara paling apik, headphone nggunakake jinis ANC adaptif sing nggabungake pembatalan swara aktif kanthi panyegelan pasif saka headset dhewe. Nganti enem mikropon nindakake tugas nyetel level ANC kanthi otomatis lan uga nggunakake teknologi balok arah kanggo nambah kualitas telpon nalika ngobrol lan ana gangguan ing njaba.

Sawetara spesifikasi utama Beoplay EQ iki

Headphone B&O

Beoplay EQ anyar nawakake miturut spesifikasi nganti 20 jam main karo kasus kasebut utawa sawetara 6,5 jam kanthi pambatalan swara aktif sing aktif, Bahan-bahan kasebut digawe saka aluminium anodized kanggo njaba, resistensi banyu lan bledug kanthi sertifikasi IP54, bobot masing-masing 8 gram, konektivitas Bluetooth 5.2 lan bakal kasedhiya ing negara kita wiwit 19 Agustus ngarep.

Kaya biasane ing headphone saiki, kothak pengisian daya nawakake pilihan pangisian daya nirkabel Qi lan duwe port USB C. Headphone anyar iki bakal kasedhiya sawetara warna: ireng antrasit lan warna diarani pasir. Sing penting kanggo kabeh pangguna sing pengin tuku temtunipun regane lan ing kasus iki gunggunge 399 euro.

Sampeyan bakal nemokake rincian liyane lan pilihan kanggo tuku langsung saka situs web perusahaan kasebut dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.