Beats Fit Pro bakal diluncurake ing Eropa lan Kanada tanggal 24 Januari

Beats

Ing wulan sing padha, tekane headphone Beats Fit Pro dikonfirmasi ing bawana lawas lan ing Kanada sawise diluncurake ing Amerika Serikat. Perusahaan kasebut dhewe tanggung jawab kanggo nerbitake warta kasebut ngonfirmasi peluncuran resmi headphone ing kuping iki, kabeh ana ing akun Twitter resmi sawise nanggepi pangguna.

Bebener iku ora ana tanggal resmi dikonfirmasi minangka kuwi, nanging sawetara media nuduhake tanggal resmi dina Senin, 24 Januari. Beats Fit Pro minangka Beats paling anyar saka Apple, nambahake swiwi sing fleksibel supaya tetep tetep ana ing kuping, kasus pangisi daya, ngisi ulang silikon, pembatalan swara aktif, audio spasial kanthi pelacakan sirah lan chip dinamis. H1 sing nawakake " Hey Siri" dhukungan.

Tweet resmi ing ngendi dheweke nuduhake tekane Beats anyar iki:

Saliyane tanggal release bisa kanggo 24. Januari ing Eropah lan Kanada, samesthine sing kanggo Pangguna Jepang peluncuran kasebut teka ing tanggal 28 ing wulan sing padha. Headphone ing kuping iki kasedhiya ing papat werna: jambon, abu-abu, putih lan ireng. Perlu kanggo ndeleng apa ramalan media kasebut kawujud utawa ora lan ndeleng ing pirang-pirang negara sing kasedhiya ing dina Senin tanggal 24, kita ngarep-arep manawa kita minangka salah sawijining. Kabeh informasi babagan headphone Beats iki kasedhiya ing situs web Apple lan ing Kaca resmi Beats.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.