Beats Fit Pro saiki kasedhiya ing njaba AS.

BeatsFitPro

Sawetara wulan kepungkur Apple ngluncurake headphone nirkabel BeatsFitPro, nanging amarga kekurangan unit sing diprodhuksi, mung kasedhiya ing AS Nganti saiki, padha bisa dituku ing akeh negara liyane, kalebu Spanyol.

Sampeyan saiki bisa mlebu situs web Apple Store lan leladen, kanthi wektu pangiriman ing pungkasan sasi. Khusus kanggo 28 Januari, yen sampeyan pesen dina iki. Yen sampeyan pengin ngrungokake musik nalika olahraga, sampeyan wis duwe pilihan liyane kanggo milih saka headphone merek bergengsi sing diduweni Apple: Beats.

Wiwit dina iki, sampeyan ora mung bisa tuku Beats Fit Pro ing Apple Store ing AS, nanging sampeyan uga bisa pesen ing pirang-pirang negara liyane, kayata Inggris, Irlandia, Prancis, Italia, Jerman, Negara Walanda, Belgia, Swiss, Swedia, Kanada, Australia, Selandia Baru, Jepang, Singapura, Korea Selatan lan mesthi, España.

Sawetara sasi kepungkur Apple wiwit pasar ing negara asal model anyar saka headphone nirkabel saka tenan Beats: ing BeatsFitPro. A anyar ing-kuping becik kanggo olahraga, karo tips swiwi fleksibel sing nyedhiyani pas luwih aman ing kuping.

Iki minangka model Beats anyar kanthi karakteristik sing padha karo model Beats AirPods Pro, kalebu pembatalan gangguan aktif kanthi mode "Transparansi", audio spasial kanthi pelacakan sirah dinamis, chip H1 kanggo pasangan siji-tutul lan ngalih otomatis antarane piranti Apple, dhukungan Hey Siri, lan liya-liyane.

Beats Fit Pro uga dilengkapi nganti enem jam wektu ngrungokake saben pangisian daya, kompatibilitas karo piranti Android, kringet lan banyu sing dirating IPX4, kasus pangisi daya USB-C, tip kuping silikon sing bisa disesuaikan kanthi telung pilihan ukuran, lsp.

Beats Fit Pro saiki kasedhiya kanggo pre-order saka Apple Online Store, kanthi pilihan warna ireng, putih, ungu lan abu-abu. Padha diregani ing 229,95 Euros lan bakal dikirim ing pungkasan sasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)