Beta kapindho macOS Monterey 12.1 kanggo pangembang sing siap didownload

macOS Monterey

Apple mung ngluncurake beta kapindho saka nganyari pangembang macOS Monterey 12.1 sing bakal teka kanggo tujuan testing. Seminggu sawise beta pisanan lan seminggu lan setengah sawise diluncurake resmi macOS Monterey. Apple njupuk adoh karo nganyari. Dheweke ora pengin ana sing salah lan sing ana dibenerake.

Pangembang sing wis kadhaptar bisa ndownload profil beta macOS Monterey 12.1 liwat Pusat Pangembang Apple, lan yen profil sing cocog dipasang, versi beta bakal kasedhiya liwat mekanisme nganyari piranti lunak ing Preferensi Sistem. Apple uga wis dirilis versi beta anyar saka macOS Big Sur 11.6.2 kanggo sing durung nganyari kanggo Monterey utawa ora bisa nginstal amarga mesin lawas.

macOS Monterey 12.1 nggawa Nuduhake Play menyang Mac kanggo pisanan. Iku fitur anyar sing dirancang kanggo ngidini sampeyan nonton TV, ngrungokake musik, lan muter game karo kanca lan kulawarga liwat FaceTime. Iki ngidini kabeh jinis aplikasi bisa digunakake karo FaceTime, kanthi isi sing disinkronake kanggo kabeh wong sing dadi bagean saka telpon FaceTime. Sampeyan bisa ngrungokake musik nganggo Apple Music lan ngakses dhaptar lagu sing dienggo bareng. Nonton acara TV lan film bebarengan ing sinkronisasi. Olahraga bebarengan lan malah nuduhake layar kanggo bab kaya planning lelungan.

Apple dirancang Nuduhake Play kanggo nggarap opsi aplikasi pihak pisanan kaya Apple TV, Apple Fitness +, lan Apple Music, nanging uga ana API pangembang supaya aplikasi pihak katelu uga bisa nggunakake fitur SharePlay ing FaceTime menarik banget kanggo game, contone,.

Elinga yen saben kita ngomong babagan Beta, kita kudu ngati-ati karo apa sing kita pasang lan nganggep manawa kudu ditindakake ing piranti liya, ora ing utama.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.