Beta kaping lima saka macOS Ventura dirilis kanggo pangembang

ventura

Beta dina ing Cupertino. Kabeh piranti lunak Apple anyar taun iki sing isih ana ing tahap tes mung entuk nganyari beta anyar kanggo kabeh pangembang. Kabeh piranti perusahaan duwe versi beta anyar saka piranti lunak. Kalebu Macs.

Dadi meh sejam kepungkur mung dirilis kanggo kabeh pangembang beta kaping lima saka macOS 13.0, dibaptis minangka MacOS Ventura. Siji langkah liyane sing ndadekake kita nyedhaki dina peluncuran resmi kanggo kabeh pangguna, isih kudu ditemtokake.

Apple mung ngrilis beta kaping lima saka piranti lunak kanggo Mac taun iki: macOS Ventura. versi anyar khusus kanggo pangembang. Ing sawetara dina, bangunan sing padha iki bakal dirilis kanggo kabeh pangguna non-pangembang sing ndhaptar program uji coba beta umum Apple.

Beta anyar sing teka sawise kaping papat, diluncurake tanggal 27 Juli. Mung 12 dina wis njupuk insinyur Apple Park kanggo polish kasalahan sing ditemokake ing kaping papat lan miwiti sing anyar iki. Beta pisanan dirilis ing Juni 6 ing bukaan saka WWDC 2022. Sing nomer loro ndharat tanggal 22 Juni lan sing nomer telu tanggal 6 Juli.

Perusahaan ramalan sing versi final dirilis kanggo sasi Oktober, kaya sing wis dadi adat ing taun-taun pungkasan. Iku mesthi bakal pas karo acara Apple pungkasan iki 2022. Miturut nuding wingi Mark Gurman, Apple wis ngrekam keynote virtual kanggo September, darmabakti kanggo presentation saka sawetara anyar iPhone 14 lan Apple Watch taun iki.

lan bakal ana siji Intine ditundha, bisa kanggo Oktober, darmabakti kanggo Mac anyar lan iPads. Nalika macOS Ventura resmi ndeleng cahya kanggo kabeh pangguna sing duwe Mac sing kompatibel.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.