Beta kaping papat tvOS 12.2 lan watchOS 5.2 saiki kasedhiya kanggo pangembang

Apple TV

Sawetara jam kepungkur, wong-wong saka Cupertino ngluncurake beta kaping papat saka sistem operasi sing beda-beda sing lagi digunakake kanggo kabeh piranti, kabeh mau dimaksudake kanggo komunitas pangembang. Sawetara jam mengko, uga wis ngetokake beta umum kaping papat iOS 12.2, beta sing padha sing diluncurake kanggo pangembang.

Saiki, wong-wong saka Cupertino nyedhiyakake komunitas iki kanggo iOS 12.2, nontonOS 52, tvOS 12.2 lan MacOS 1014.4. Beta kaping papat sistem operasi kanggo Apple TV lan Apple Watch saiki kasedhiya kanggo pangembang. Yen sampeyan pangguna ing beta umum tvOS, sampeyan kudu ngenteni sawetara jam supaya kasedhiya, amarga watchOS beta isih ora ana ing program iki.

Kita lagi ing wulan Maret. Rong wulan isih kari kanggo wong-wong saka Cupertino kanggo nganakake konferensi pangembang, konferensi sing dikenal kanthi jeneng WWDC lan kabeh warta sing bakal teka saka tangan iOS, tvOS, macOS lan watchOS versi sabanjure ditampilake. Babagan sing terakhir, wingi kita nerbitake artikel sing perbaikan bisa nampa sistem operasi Apple Watch, kanggo nambah lan nggedhekake, luwih-luwih fungsi sing ditawakake saiki.

Kabeh betas sing wis dirilis Apple, Siji-sijine sistem operasi sing bakal nampa warta penting nalika versi pungkasan tekan pasar yaiku iOS 12.2, amarga sisa sistem operasi, meh ora menehi fungsi anyar, amarga Apple fokus kanggo ningkatake keamanan piranti sing dikelola lan kinerja.

Kanggo ndownload beta kaping papat saka watchOS, sampeyan kudu luwih dhisik instal sertifikat pangembang ing iPhone lan bukak aplikasi kanggo meksa unduh update anyar. Yen sampeyan pengin ndownload beta kaping papat kanggo Apple TV, sampeyan kudu nggunakake Xcode.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.