Beta macOS Big Sur paling anyar wis nawakake dhukungan kanggo video 4K saka YouTube liwat Safari

YouTube 4K Safari

9to5Mac

Wingi awan, wektu Spanyol, wong-wong saka Apple, ngluncurake betas anyar, betas kanggo meh kabeh piranti sing lagi ana ing pasar. Yen ngobrol babagan beta kanggo Mac, kita kudu ngomong babagan beta nomer 4 saka Big Sur, beta sing kasedhiya kanggo pangembang lan menehi anyar sing apik.

Anyar ditemokake ing kemungkinan browser Safari, kanggo muter video kanthi kualitas 4K, fungsi sing durung nate kasedhiya ing Safari lan kabeh bisa uga nuduhake yen ora bakal kasedhiya ing komputer sing durung cukup nganyari. menyang versi macOS sabanjure.

Lan dheweke ora bakal didhukung kajaba versi anyar Safari iki uga dirilis kanggo macOS Catalina. Sampeyan kudu eling yen siji-sijine alasan Safari ora ngidini muter video kanthi kualitas 4K amarga ora menehi dhukungan kanggo codec VP9 Google, codec gratis sing kasedhiya ing browser liyane ing pasar.

Amarga ora nawakake dhukungan kanggo codec iki, resolusi maksimal kanggo ngrasakake video YouTube yaiku 1080. Ing versi beta iOS 14, iPadOS 14 lan tvOS 14 sadurunge, Apple wis ngetrapake codec iki, dadi sanajan layar ora kompatibel, bisa ngasilake video YouTube sing kasedhiya ing format iki kanthi kualitas iki.

Saiki ora ana beta umum kanggo macOS Big Sur

Saiki, betOS macOS Big Sur isih diwatesi kanggo pangguna program pangembang Apple, dadi yen sampeyan pengin nginstal beta umum, sampeyan bisa lali.

Nanging, yen sampeyan nggoleki ing Google, sampeyan bisa ndownload betas sing diluncurake Apple saka Big Sur, beta sing bakal dianyari nganti versi pungkasan sing tekan pasar kanggo masarakat umum.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.