Beta umum pertama macOS High Sierra 10.13.1 lan tvOS 11.1 saiki kasedhiya

macOS High Sierra

Wong-wong Cupertino miwiti puteran kaping pisanan ing betas wingi sawise ngeculake versi pungkasan saka sistem operasi sing digunakake ing pirang-pirang wulan kepungkur. Pisanan, lan kaya biasane, beta pertama macOS High Sierra ditujukan kanggo pangembang. 24 jam mengko, wong-wong saka Cupertino ngluncurake beta sing padha ing program beta publik, khusus versi 10.13.1, saengga kabeh pangguna sing dadi bagean saka program iki Sampeyan saiki bisa miwiti nambah dandan sing bakal nggawa versi anyar iki.

Nanging ora mung beta publik sing diluncurake Apple wingi, amarga uga kasedhiya kanggo pangguna beta publik tvOS, beta pembaruan utama pisanan sing bakal teka ing wulan tvOS, versi nomer 11.1. Kaya biasane, Apple durung rinci babagan perbaikan sing bakal teka saka versi kasebutamarga nggunakake string perbaikan kinerja lan bug suntingan.

Kayane versi pungkasan macOS High Sierra wis meh setengah, wiwit ora nawakake dhukungan kanggo disk Fusion Drive, sawijining penemuan Apple sing pungkasane durung sukses ing pasar. Hard drive iki saiki ora kompatibel karo format APFS anyar, sanajan ana ing beta pertama sing diluncurake.

Masalah liyane kita temokake ing drive OWC SSD, disk sing saiki ora kompatibel karo macOS High Sierra, saengga ora ngidini versi paling anyar saka sistem operasi kanggo Mac diinstal. Kaya dene masalah karo disk Fusion Drive, Apple ujar manawa dheweke lagi ngatasi kompatibilitas masalah saengga pangguna sing kena pengaruh bisa seneng sistem file anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.