Beta Pertama kanggo pangembang watchOS 7.1 lan tvOS 14.1

Beta nontonOS tvOS

Kita wis kasedhiya ing versi beta pisanan saka sistem operasi anyar watchOS 7.1 lan tvOS 14.1 nanging saliyane iku Apple uga nerbitake versi beta pertama iOS 14.1 lan iPadOS 14.1 kanggo pangembang. Ing kumpulan betas anyar iki saiki, sing ora bakal katon yaiku macOS 11.1 Big Sur, amarga Apple durung nerbitake versi pungkasan sistem operasi. Sejatine manawa perusahaan ngluncurake versi beta sadurunge kanggo pangembang, nanging ing kasus iki durung kedadeyan.

Ing kesempatan iki, versi anyar teka ing wayah esuke ing negara kita lan iku ora biasane nalika nerbitake betas pertama, nanging mesthine ing taun iki kabeh ora umum. Pungkasane, sing kita kepengin ngerti yaiku manawa versi anyar nambah warta sing penting lan ing kasus iki para pangembang kayane ora nuduhake warta kajaba ndandani bug khas lan pemecahan masalah dideteksi ing versi resmi.

Elinga yen versi beta iki bisa uga ngemot kewan omo utawa ora kompatibel karo sawetara aplikasi sing sampeyan gunakake saben dina saben dina, mula luwih becik tetep ing sisih pinggir lan paling ngenteni versi beta publik bakal dirilis, utamane amarga ana masalah. karo Apple Watch. Bakal ndemek kita tututi kanthi cetha evolusi versi beta anyar iki Lan kita ngarepake manawa Apple bakal nerbitake versi pungkasan macOS 11 Big Sur enggal supaya kabeh bisa diimbangi babagan rilis versi beta lan versi resmi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.