Saiki kita duwe beta publik macOS Monterey 12.5 kasedhiya

macOS Monterey

Sawijining dina sawise ngluncurake beta kanggo pangembang macOS Monterey, perusahaan Amerika wis mutusake kanggo miwiti apa sing pisanan versi beta publik 12.5 saka sistem operasi anyar iki. Kita kudu jelas manawa versi macOS anyar iki isih dites lan mula bisa uga sawetara rincian babagan apa sing kalebu ing versi iki durung katon. Ing wayahe ora pati ngerti, amarga diluncurake sawetara jam kepungkur lan para penguji durung bisa digali menyang jerone kaya sing dikarepake. Sing jelas, yen ana sing anyar katon, kita bakal ngandhani.

Apple wis ngeculake macOS Monterey 12.5 beta menyang jagad iki. Ing wayahe kita mung bisa ngomong sing versi test iki kasedhiya kanggo sapa waé sing pengin nyoba dening ngundhuh saka situs web apple beta software. Saka bagean Update Software app Preferensi Sistem banjur mung kudu nginstal profil sing cocog. 

Tetep wonten ing pikiran sing versi beta kamungkinan sing kasalahan bisa njedhul, sanajan iku uga bener sing versi liyane lan liyane stabil, nanging sing ora ateges sing kasalahan luwih gampang kedaden ing versi beta saka ing final. Mulane, kita menehi saran kanggo sampeyan aja nginstal versi apa wae ing komputer utama. Tansah nindakaken ing secondary, ing sing yen padha rusak ora Upaminipun masalah amba banget.

Versi anyar iki, kanggo wayahe lan ngenteni tes sing luwih apik lan luwih nyukupi kanggo dileksanakake, misale jek ora ana sing anyar. Kita duwe khas dandan ing keamanan lan ndhuwur kabeh dandan ing apa kita wis ngerti. 

Kita luwih cedhak karo WWDC lan mulane, nyedhaki versi final saka sistem operasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.