TVOS 11 beta paling anyar nuduhake referensi menyang Apple TV kanthi dhukungan 4k

Apple TV-4

Wingi sore jam Spanyol, sesuk ing California, wong-wong saka Cupertino ngluncurake kumpulan betas anyar, betas kanggo kabeh sistem operasi lan mung kanggo para pangembang. Sawetara jam sawise diluncurake, para pangembang wis miwiti nyoba golek referensi utawa warta. Dheweke ora duwe wektu tundha nalika nerbitake pitakon. Ing beta paling anyar ing tvOS 11 pangguna Guilherme Rambo wis nemokake referensi J105a anyar, sing bakal dadi jeneng kode kanggo Apple TV sabanjure, sing bakal dadi generasi kaping lima lan pungkasane bakal menehi dhukungan kanggo video kanthi kualitas 4k.

Warta pisanan babagan Apple TV anyar diterbitake dening Bloomberg ing wulan Februari, sing menehi tandha manawa Apple bisa uga miwiti Apple TV generasi kaping lima kanthi dhukungan Ultra HD 4k. Wiwit tanggal ing macem-macem betas sing diluncurake perusahaan, ditemokake macem-macem referensi kanggo model anyar, nyaranake peluncuran sing direncanakake kanggo taun iki, bisa uga kanggo wulan September taun iki, tanggal sing padha iPhone 8 dijadwalake bakal ditampilake lan bisa uga generasi katelu Apple Watch.

Referensi fisik pertama ing piranti lunak kode J105a ditemokake ing firmware HomePod uga dening Guilherme Rambo, ing endi referensi digawe kanggo sistem Dolby Vision lan HDR 10. Nanging pratondo sing jelas pisanan, sawise publikasi Bloomberg ditemokake ing log pangembangan IP Cupertino, yaiku nuduhake model AppleTV 6,2 model sing ora kasedhiya kanggo didol, wiwit Apple TV generasi kaping papat dikenal kanthi jeneng AppleTV 5,2. Saiki kita mung bisa ngenteni keynote sabanjure, intine sing pungkasane taun iki kanggo ndeleng manawa kabeh piranti sing dijadwalake ngumumake tanggal kasebut wis dikonfirmasi utawa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.