Billie Eilish wis duwe trailer resmi kanggo dokumenter Apple TV +

Seri Apple

Cuplikan resmi liya film dokumenter babagan urip Billie Eilish, saiki kasedhiya ing bagean video tartamtu saka Youtube kanggo Apple TV +. Iklan anyar iki duwe wektu udakara rong setengah menit lan nuduhake bagean kasebut.

Sawetara wektu kepungkur pérangan pisanan dirilis lan saiki sawise perjanjian ditandatangani ing antarane penyanyi lan Apple ing September 2020, pérangan nomer loro diluncurake. Dokumenter iki bakal nuduhake bagean paling intim saka bintang pop saiki kaya Eilish.

Artikel sing gegandhengan:
Cuplikan film dokumenter Billie Elish pisanan kanggo Apple TV + saiki kasedhiya

Video sing dikirim ing saluran Apple TV + YouTube judhulé: Jagad iki surem lan ing ngisor iki:

Ing proyek iki direktur kasebut yaiku RJ Cutler lan teaser nomer loro iki nuduhake sawetara rincian liyane babagan sing bakal kita tingali ing sawetara minggu. Apple rencana arep nerbitake film dokumenter tanggal 26 Februari uga ditampilake ing pungkasan trailer.

Sampeyan bisa ndeleng bagean saka hubungan kulawarga sing ditindakake penyanyi karo wong tuwane, seduluré lan produser, FINNEAS. Sawijining lintang ngalami pasang surut lan ing dokumenter iki sampeyan bakal bisa ngerteni luwih akeh babagan sing dialami bintang-bintang kasebut. Dokumenter pribadi banget sing mesthi entuk rating pamirsa sing apik amarga popularitas penyanyi kasebut dhewe lan kepengin ngerti kepiye urip salah sawijining bintang ing adegan musik saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.