Apa sampeyan bisa nggunakake iPhone dicolong?

Sayange, kabeh wong sing nandhang sangsara nyolong a iPhone kita wis takon pitakonan sing padha karo awake dhewe. Apa sampeyan bisa nggunakake maneh a iPhone dikunci nganggo iCloud?

Yen iPhone wis dicolong, mesthine sampeyan bakal mikir manawa ana wong liya sing bisa nggunakake maneh

Bener yen dheweke nyolong sampeyan iPhone Sampeyan mung kudu duwe, lan sayangé akeh wong sing maling smartphone saben dina. Saiki, telpon ilang ora mung tugas amarga ilang piranti elektronik kasebut, preduli saka regane ekonomi utawa kahanan fisik. Kelangan data sing ana ing kene luwih gedhe, lan sing paling penting amarga prekara sing dibutuhake banget kanggo nggarap saben dinane. Smartphone sing digunakake sapa wae kanthi cara normal saben dina, bisa uga ngemot rincian bank, alamat pribadi, foto kanthi nilai sentimental sing signifikan, utawa malah data sing kompromi kanggo sing duwe pihak katelu utawa pihak katelu.

nyolong iPhone

Miturut Sekretaris Negara Keamanan, sajrone 2014 (kita ora duwe data kanggo 2015) luwih saka 279.000 keluhan diajokake amarga nyolong ponsel, sing padha karo Nyolong ponsel saben rong menit !! Kanthi nomer sing nyenengake iki, salinan data sing disaranake mesthi menehi saran. Cetha manawa wong sing cukup beruntung ora nandhang nyolong smartphone, ngerti sawetara wong sing kedadeyan. Ing taun-taun pungkasan, kabeh perusahaan manufaktur smartphone wis nyawisake bagean gedhe saka sumber daya kanggo nggawe piranti sing paling aman, nanging apa sampeyan mikir bisa entuk?

Pangguna saka iPhone, kita ambegan luwih tenang wiwit diluncurake iOS 7, versi sing arep mateni aplikasi «Temokake iPhone», kita wis dijaluk mlebu karo rincian akun. ID Apple, lan kita iPhone dheweke pancen ora bisa diakses, lan yen ora ana, minangka duraka sing kurang, malinge ora bisa nggunakake. Nanging wis nyolong iPhone? Sayang ora. Lan iki nalika kita takon dhewe, apa ana kemungkinan manawa sapa sing nyolong telpon bisa nggunakake maneh tanpa ID Apple? "Trik" sing ora kaetung mbukak ing web kanggo mbukak kunci iPhone utawa iPad, nanging ora ana sing wis kabukten.

Kurang saka setahun kepungkur, kita ngerti babagan cara apus-apus yaiku kalebu ngirim SMS menyang telpon sing bisa dituduhake ing layar supaya dikandhani yen ana iPhone dicolong menehi saran sing a iPhone (Iki uga digunakake karo iPad), lan kanggo nemokake, sampeyan kudu ngenali dhewe karo ID Apple ing tautan kanthi akses menyang iCloud. ICloud kasebut mesthine bisa diakses, lan kanthi ngetik data ing kaca sing ditiru, liwat phishing sing diarani, maling entuk ID lan sandhi kanggo mbukak kunci telpon lan bisa nggunakake utawa adol. Ilang selawase.

nyolong-iPhone

Cara liya, dina sing ilang utawa bakal ilang iPhoneSanajan duwe foto ing streaming lan salinan cadangan agenda lan data ing iTunes, sawetara nyuda rasa sakit, ora ana sing ngilangi rasa ora nyenengake sing ditrapake. Lan sanajan ana enkripsi lan sistem keamanan sing anyar, kita ora bisa ngerti, apa bakal bisa nggunakake sandi iPhone isih dikunci? Utawa yen ora bakal bisa nggunakake, apa saiki wis masuk akal kanggo nyolong a iPhone?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier ngandika

    Aku mbayangake manawa sapa sing nyolong Iphone X, pungkasane bakal adol dhuwit recehan sawetara, menyang omah sing khusus kanggo ndandani telpon.