Boot Camp saiki kompatibel karo versi paling anyar saka Pembaruan Pencipta Windows 10

Nalika Microsoft ngluncurake Windows 10, sawijining pitakonan sing isih ana yaiku carane nganyari versi sistem operasi anyar iki bakal dirilis. Ora suwe sawise kita ndeleng kepiye Microsoft ora adhedhasar pola apa wae, kaya Apple, nanging luwih becik nyebar sajrone taun. Yen nganyari cilik sing ngemot perbaikan cilik utawa tambalan keamanan, ora ana masalah. Nanging nalika nganyari amba, mula bakal rumit, amarga Apple kudu nganyari Boot Camp supaya kompatibel karo versi paling anyar saka sistem operasi Microsoft.

Ing wiwitan April, Microsoft ngluncurake update utama paling anyar menyang Windows 10 sing disebut Pembuat Kreator, pembaruan sing nggawa akeh fitur anyar nanging nganti saiki durung kompatibel karo Boot Camp, saengga pangguna sing pengin nginstal ora bisa. Nanging kompatibilitas kasebut wis rampung, amarga bisa maca ing situs web Apple, Boot Camp saiki kompatibel karo kabeh Mac sing kompatibel sing duwe macOS Sierra 10.12.5 utawa versi sing luwih dhuwur sing wis diinstal.

Yen sampeyan nate nggunakake Boot Camp, sampeyan bakal ngerti manawa aplikasi kasebut dibutuhake download piranti lunak sing dibutuhake kanggo nginstal ing Mac sing kompatibel samubarang versi Windows 10 64-bit. Kajaba iku, gambar versi sing pengin diinstal lan nomer aktivasi uga dibutuhake.

Nanging yen Mac sampeyan ora duwe update Boot Camp, sampeyan isih bisa nggunakake Windows 10 ing PC, thanks kanggo app Paralel, aplikasi sing ngidini kita niru Mac versi versi sistem operasi sing saiki kasedhiya ing pasar, kayata Windows, Linux, ChromeOS ... Ing artikel iki, sampeyan bakal nuduhake kanthi rinci kepiye sistem operasi sing beda bisa diinstal ing Mac tanpa nggunakake saka Boot Camp.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis Araujo ngandika

    Sugeng Enjing. Nggunakake Boot Camp lan partisi Windows, aku nginstal Windows 10 pro sawetara wulan kepungkur, kanthi serial lan diwiwiti karo ALT lan kabeh sampurna!.
    Sawetara dina kepungkur, aku bali menyang IOS lan mengko instal Paralel 12.
    Nalika nindakake proses instalasi sing padha karo Windows 10 pro, kanthi serial saya kalebu, nggawe versi Windows sing serialku ora bisa digunakake lan kanthi pesen ing setelan, aku kudu entuk lisensi kanggo versi lengkap saka Microsoft .
    Aku wis nyoba nggawe mesin virtual Paralel lan langsung menyang kemah Boot kanthi asil sing padha.
    Nanging yen aku instal Instalasi lan nindakake maneh kaya wulan kepungkur, nginstal Windows 10 pro tanpa masalah, kanthi lisensi sing sah. Booting nganggo ALT.
    Apa salahku?
    muchas gracias

  2.   Miguel Gandara ngandika

    Aku duwe masalah kanggo mbukak kamp, ​​aku mbukak lan terus, aku milih opsi:
    nggawe disk instalasi windows 7 utawa mengko
    instal windows 7 utawa versi sing luwih anyar
    Aku terus lan aplikasi ditutup, banjur aku entuk kabar yen ditutup kanthi ora sengaja ...
    apa sampeyan bisa nulungi aku? Salam.