AirWeb, browser lengkap pungkasane ing Apple TV

Yen ana prekara sing sampeyan bakal kejawab Apple TV yaiku anane a browser web kanthi fungsi sing ngidini sampeyan browsing internet ing layar TV kaya sing sampeyan lakoni ing Mac, iPhone utawa iPad. Solusine wis teka lan diarani AirWeb

Yen sampeyan ilang a browser web kanthi fungsi ing Apple TV solusi sing diwenehake saiki, sampeyan mesthi seneng. web udara yaiku app sing wis kasedhiya ing App Store kanggo iPhone, iPad lan iPod Touch sing bakal ngidini sampeyan navigasi ing layar TV liwat Apple TV nanging yen sampeyan kudu nggunakake mode "mirroring" utawa mirror.

AirWeb, browser ing Apple TV

Kanggo nggayuh iki, piranti iOS bakal ngirim kabeh informasi menyang Apple TV nggunakake teknologi AirPlay sekaligus dadi touchpad lengkap kanggo muter sak kabeh layar.

Aplikasi kasebut web udara Janji bakal gampang digunakake amarga adhedhasar gerakan sing, yen wis dingerteni, kita bakal bisa tumindak kanthi alami lan nikmati browser web ing layar televisi.

Gerakan AirWeb

Nalika aku ngomong, web udara saiki kasedhiya ing app Store kanthi rega 1,99 € lan kompatibel karo iOS 7 utawa luwih dhuwur ing iPhone 4S, iPad 2 lan iPod Touch generasi kaping lima uga Apple TV generasi kaping loro lan katelu.

INFO liyane: WebWebWeb

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.