Bug ing iOS 15 sing mengaruhi Siri lan AirPods Pro

AirPods Pro

Ing kasus iki versi paling anyar saka iOS 15 kayane ora kakehan masalah umum ing antarane pangguna sing wis nginstal. Kita ngadhepi versi sistem operasi sing cukup apik lan pirang-pirang versi beta sing diluncurake sadurunge diluncurake resmi sing nyedhiyakake Apple.

Saiki bug sing dideteksi nuduhake manawa iOS 15 ora ngidini pangguna AirPods Pro nggunakake fungsi Sir kanthi swara kanggo ngontrol pembatalan swara utawa mode transparansi. Mangkono pangguna ora bisa swara cepet kanggo ngaktifake fitur kasebut ing AirPords Pro. 

Tweet ing endi Dave tandha ngomong babagan bug iki:

Ing sisihane ing tengah iPhonehacks nyatakake masalah lan nuduhake warta kaya media liyane. Cekakipun, iku gagal bisa ditrapake kanthi sampurna ing versi beta iOS 15.1 diluncurake sawetara jam sawise diluncurake versi pungkasan iOS 15. Iki sing ora bakal dingerteni nganti versi resmi tekan kabeh pangguna dudu prekara sing ngalangi panggunaan AirPods Pro, adoh banget, nanging ngganggu gagal ing ndhuwur kabeh kanggo sing nggunakake headphone iki lan fungsi sing kasebut terus-terusan.

Fungsi kasebut bisa diaktifake liwat iPhone dhewe, dadi dudu masalah sing serius banget, siji-sijine bug sing ora diidini yaiku kita njaluk asisten Siri supaya tumindak kasebut kanggo kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.