Bug ing Evernote kanggo Mac, sing didandani karo perusahaan

tutup-bug-evernote Ora ana wektu sing apik kanggo Evernote. Ing pirang-pirang wulan pungkasan, kabijakan sing ditindakake yaiku mindhah bathi menyang versi mbayar sing nganti saiki kalebu ing versi gratis.

Nanging warta kasebut mlumpat sawetara jam kepungkur. Yen sampeyan pangguna Evernote kanggo Mac, critakake manawa bug wis dideteksi ing versi Mac. Ketoke sebilangan cilik pangguna ndeteksi manawa lampiran wis ilangVersi saiki bener digunakake, kita ngomong babagan versi 6.9.2. lan disaranake instalasi supaya bisa.

Katon yen perusahaan wis ndeteksi kesalahan lan langsung ngatasi. Sanajan mangkono, akeh pangguna sing nuduhake manawa lampiran penting wis ilang, malah ngomong babagan tesis universitas. Perusahaan iki menehi ganti rugi pangguna sing wis kena pengaruh karo versi Premium kanthi gratis setaun.

evernote-nuwun sewu

Ing sawetara wulan kepungkur, akeh pangguna sing mutusake ngganti piranti lunak manajemen cathetan. Kaping pisanan, kanthi kudu mbayar tunjangan sing wiwitane gratis lan wis ganti menyang versi mbayar. Kapindho, kanthi matesi jumlah komputer sing bisa digunakake ing aplikasi, yaiku, yen sampeyan pengin aplikasi multi-platform, sampeyan ora bisa nyuda jumlah komputer dadi loro, kajaba sampeyan mriksa maneh.

Tindakan kasebut wis dimanfaatake kanthi kompetensi kanggo entuk manajer sing ngidini ngimpor informasi sing disimpen. Contone sing terakhir sing ana OneNote, Versi cathetan Microsoft, digabung karo macem-macem modalitas Office 365 lan akun Hotmail. Dheweke duwe aplikasi cilik supaya transfer cathetan bisa cepet lan gampang.

Evernote minangka aplikasi sing apik banget, bisa uga salah siji sing paling lengkap lan fitur sing apik banget. Ing wulan sabanjure, dheweke kudu nemtokake kabijakan layanane ing jangka menengah lan jangka panjang lan nyegah kedadeyan kesalahan kasebut, kayata njupuk fitur anyar kanggo nggawe salinan cadangan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.