Kumpulan aplikasi 8 kanggo $ 29,99, Bundel Mac Kelas Dunia

buntel-1

Wektu iki kita bakal mbukak sing anyar bundel saka 8 aplikasi sing bisa dinikmati kanthi rega sing menarik banget. Sejatine kita wis ndeleng sawetara bundel sing menarik ing internet nalika semana lan mula kita pengin nuduhake sampeyan kabeh.

Paket kasebut kanggo pangguna sing saiki teka ing alam semesta OS X, kita bisa ujar manawa paket aplikasi kanthi rega suda lan biasane mung suwe kanthi online. Ing kasus iki, sampeyan isih kari 7 dina nganti tawaran rampung Lan yen sampeyan mung minat karo salah sawijining aplikasi, biasane luwih apik yen njaluk bundle, amarga luwih murah tinimbang biasane.

mbendel Bundel iki, Bundle Mac Kelas Dunia, nawakake aplikasi sing menarik lan bisa ndeleng regane nyata ing Mac App Store. Iki minangka aplikasi ing ngisor iki sing ditawakake nganggo bundle:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)