Paket anyar kanthi 10 aplikasi kanthi rega 15 dolar

buntel-1

Minggu iki, kita ninggalake bundle menarik liyane kanthi 10 aplikasi kanthi rega sing signifikan, lagi wae 15 dolar regane aplikasi iki sing kanthi kapisah nggayuh angka luwih saka 300 dolar. Sekumpulan aplikasi sing ditawakake web Paddle, bakal ngidini entuk seri aplikasi iki kanthi diskon 95%.

Sajrone bundel kasebut, kita bakal nemokake aplikasi sing durung mesthi bakal digunakake, nanging kaya sing dakkandhani, yen salah sawijining aplikasi minangka aplikasi sing dibutuhake lan regane luwih dhuwur tinimbang aplikasi, wis regane tuku. Iki minangka bundel 150 template ing PSD kanggo Photoshop, sing regane 25 dolar lan regane 15 isih kari sisan.

buntel-2

Ing kasus iki, aplikasi sing ditawakake ing ngisor iki:

  • Bundel kanggo Photoshop sing regane regane Dolar 25
  • Netspot Pro sing regane regane Dolar 149
  • Unclutter sing regane regane Dolar 6
  • MoneyWiz v2 sing regane regane Dolar 25
  • Uplet sing regane regane Dolar 20
  • Bundel kanggo iWork sing regane regane Dolar 40
  • Radio Silence sing regane regane Dolar 9
  • Cathetan sing regane regane Dolar 30
  • WatchThis sing regane regane Dolar 10
  • Permute v2 sing regane regane Dolar 10

Kabeh aplikasi iki bisa beda regane saiki, nanging total diskon yen kita tuku nganggo bundel iki isih signifikan. Yen sampeyan kasengsem ing bundel 10 aplikasi iki, sampeyan kudu ngakses lan ndhaptar neng kene Sawise didaftar, sampeyan bisa tuku iki


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)