Mbusak kabeh Mac luwih gampang lan luwih cepet ing macOS Monterey

MacOS Monterey

Versi anyar saka sistem operasi macOS Monterey lagi dianalisis sethithik sawise presentasine dina Senin, 7 Juni, ing framework WWDC. Ing kasus iki, sistem operasi Mac nawakake pilihan sing luwih sederhana kanggo mbusak kabeh konten lan setelan ing versi iki.

Mesthi pangguna iOS lan iPad ngerti ... Iki minangka pilihan sing padha sing ngidini mbusak piranti kasebut dileksanakake ing sistem operasi Mac. pilihan sing ditampilake ing Setelan lan luwih khusus ing setelan tab reset saka iPhone kita uga kasedhiya ing macOS Monterey.

"Mbusak isi lan setelan" menehi Mac kemampuan kanggo mbusak kabeh konten lan ninggalake komputer karo setelan pabrik. Opsi iki kasedhiya langsung ing Preferensi Sistem. Dadi pangguna mung kanthi ngeklik ing sisih ndhuwur menu ing Preferensi Sistem lan klik "Delete all content and setting" saka menu drop-down bakal bisa ngresiki komputer.

Mbusak kabeh konten lan setelan saka Preferensi Sistem nawakake kemungkinan mbusak kabeh data pangguna lan aplikasi sing diinstal ing sistem, malah ngidini supaya sistem operasi diinstal. Amarga panyimpenan mesthi dienkripsi ing sistem Mac kanthi prosesor M1 utawa chip T2, sistem kanthi cepet lan aman "mbusak" konten kanthi nyopot tombol enkripsi.

Teks ndhuwur iki minangka teks sing ditampilake langsung ing situs web apel y Kanthi cara iki, sistem operasi Macs kita luwih cedhak karo sistem operasi Apple liyane sing wis suwe bisa nindakake fungsi iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.