Lenovo nuwuhake cara ngisi daya kanggo Apple Magic Mouse

Mouse Lenovo Go

Kaya sing dakkarepake karo Apple Magic Mouse, ora bisa dingerteni kepiye carane duwe "ide sing apik" kanggo milih ngisi daya port ing sisih ngisor mouse ninggalake periferal pancen ora ana gunane nalika ngisi daya.

Ing pangertene iki, kita kudu ujar manawa pangowahan Apple ing Magic Mouse iki kedadeyan nalika pengin nambah baterai sing bisa diisi ulang kanggo ngganti batere sing khas. Iki minangka prekara sing bisa didandani suwe banget Kita durung ndeleng pangowahan ing cara ngisi daya lan uga ing lokasi port iki.

Lenovo ngenalake mouse nirkabel kanthi ngisi daya nirkabel

Lan kayane ora rumit kanggo nambah balapan kabel menyang periferal eksternal kaya sing wis dideleng utawa ndeleng merek liyane. Saiki Lenovo lagi wae ngenalake Lenovo GO, mouse karo ngisi daya nirkabel lan nirkabel babar pisan.

Kajaba iku, mouse Lenovo anyar iki ngidini utawa luwih kompatibel karo pangisian daya Qi, supaya basis pangisi daya kompatibel. Lan kita kabeh ngerti ana tenan ngisi daya dermaga kaya tikar, mula bakal ngisi mouse nalika nggunakake. Nanging ing kasus iki, Lenovo uga nambahake "batere eksternal" sing bisa ngeculake Mouse lan periferal liyane amarga port USB C sing digabungake.

Kita isih durung ngerti kepiye Apple ing generasi anyar iMac ora nambah utawa ngowahi port pangisi daya ing Magic Mouse (ditambahake warna sing apik) kanggo ngidini ngisi daya nalika nganggo. Yen sampeyan ora pengin nambah pangisian daya nirkabel, paling ora ngowahi lokasi port supaya pangguna bisa ngisi daya nalika nggunakake ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.