Cara Mbusak Buku saka iBooks ing iPhone iPad lan

Minangka akeh sing wis ngerti amarga sampeyan kerep nggunakake, aplikasi kasebut iBooks migunani banget kanggo nyimpen buku lan file pdf ing sak papan iPhone utawa iPad. Saka aplikasi iBooks, kita bisa ngunjungi Toko iBooks lan nemokake lan tuku akeh judhul sing beda-beda, kalebu klasik sing paling anyar lan klasik. Nanging salah sawijining masalah sing diadhepi akeh pangguna yaiku papan panyimpenan piranti, sing bisa diisi kanthi cepet lan mulane, bisa uga solusi kasebut paling apik nalika semana mbusak buku sing wis diwaca. Kanggo nindakake iki, kita kudu ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki.

Pisanan, sing paling logis lan jelas, mbukak aplikasi kasebut iBooks ing iPhone iPad utawa kita. Kita bakal milih tab "Buku Kula", ing sisih kiwa ngisor, banjur kita bakal pencet "Pilih", ing sisih tengen ndhuwur.

Cara Mbusak Buku saka iBooks ing iPhone iPad lan

Langkah sabanjure yaiku milih kabeh buku kasebut lan / utawa pdf kang sing pengin kita busak saka piranti. Kanggo nindakake iki, cukup tutul siji-siji. Yen wis rampung, klik "Delete" ing sisih kiwa ndhuwur layar lan konfirmasi ing menu sing bakal katon.

Cara Mbusak Buku saka iBooks ing iPhone iPad lan

Lan iku mung. Kanthi cara sing gampang banget lan cepet nganti sampeyan ngilangi buku sing dikarepake iBooks lan sampeyan wis menehi papan kanggo sing anyar. Kajaba iku, yen sampeyan mbusak buku sing wis dituku ing iBooks Store lan mengko pengin ditambahake maneh, bukak bagean "Tuku" ing toko banjur klik Cloud sing bakal ditemokake ing jejere kanggo didownload maneh .

ibuku

Elinga yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Marina ngandika

    Aku ora bisa, legenda ngilangi ora katon

  2.   Giron ngandika

    Puluhan buku sing dakbeli kanthi gratis ditampilake ing dhaptar sing wis dituku lan ora ana gunane, lan buku kasebut terus ngrusak. Umume aku mbusak kabeh lan terus katon ing perpustakaan (ora maneh diturunake, nanging "bakal diturunake")

    Kanthi tembung liyane, sing sampeyan karepake yaiku, ora mung mbusak saka piranti, nanging uga saka kabeh dhaptar
    Dadi, aku kepengin ndeleng akeh buku sing aku ora pengin maca maneh lan mesthi ana dhaptar ing kana