Cara Mbusak Sejarah Safari ing iOS lan Mac

safari, ing versi Mac lan iOS, ngidini kita mutusake riwayat browsing lan data sing gegandhengan kayata telusuran lan cookie sing pengin kita busak. Mangkono, kita bakal bisa mbusak data sing ana gandhengane karo jam pungkasan, nganti sedina muput, nganti dina iki lan wingi uga, mesthine kanggo mbusak kabeh sejarah. Proses kanggo nindakake pambusakan iki beda ing iOS lan Mac, nanging ing kalorone kasus kasebut gampang banget. Dina iki, matur nuwun kanggo wong lanang ing Faq-Mac, kita bakal menehi katrangan babagan cara nindakake.

Mbusak riwayat ing Safari kanggo iOS

Kanggo mbusak riwayat, telusuran lan cookie saka Safari ing iOS, sampeyan kudu mbukak aplikasi kasebut safari, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Klik simbol «Bookmark» sing diidentifikasi karo ikon buku cilik ing sisih ngisor.
  2. Saka opsi sing ditampilake, klik "Sejarah" lan percaya yen tab sing kalebu gambar buku uga dipilih ing sisih ndhuwur. Yen ora, pencet. Mbusak riwayat ing Safari kanggo iOS
  3. Saiki, ing sisih tengen ngisor, sampeyan bakal weruh tembung "Delete". Pencet.
  4. Menu anyar bakal ditampilake kanthi pilihan sing dituduhake ing wiwitan postingan iki. Pilih sing pengin banjur voila! Mbusak riwayat ing Safari kanggo iOS

Mbusak riwayat ing Safari kanggo Mac

  1. Ing garis menu, tutul Safari → Mbusak riwayat Mbusak riwayat ing Safari kanggo Mac
  2. Pilih pilihan sing sampeyan pengin saka molor. Mbusak riwayat ing Safari kanggo Mac
  3. Pencet tombol Clear History

Elinga yen sampeyan bisa nemokake luwih akeh tips lan trik kanggo Mac, iPad, iPhone, Apple Watch ing bagean iki Tutorial.

SUMBER | Faq-Mac


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)