Cara nambah panjarwa basa menyang Safari

panjarwa safari

Akeh kesempatan, pangguna OS X kita butuh penerjemah teks nalika browsing kaca web nganggo basa Inggris utawa basa liyane. Sanajan sejatine akeh pangguna langsung menyang browser liyane sing kalebu penerjemah, kayata Google Chrome, akeh kita sing mundur nggunakake browser iki (dudu amarga masalah privasi, eh) lan kita duwe cara liya kanggo nerjemahake teks menyang Spanyol minangka bisa uga dadi Automator sing wis kita deleng ing postingan sadurunge.

Nanging, iki uga saka Automator kasedhiya pilihan liyane kanggo terus nggunakake browser utama, kita bakal ndeleng Safari sawise mlumpat ...

Cara supaya browser Safari duwe penerjemah 'meh internal "lan terus dadi alat telusuran ing web, gampang banget, kita mung kudu ngeklik link sing padha iki lan nyeret kothak sing ujar' Spanyol ' mung ngisor garis url kaya-kaya nambahake favorit anyar.

Kanthi cara sederhana iki, kita bakal duwe opsi kanggo nerjemahake basa Spanyol sing ditambahake ing browser Safari lan ngidini kita nerjemahake kaca menyang basa Spanyol utawa basa sing wis dipilih. Panganggone gampang: kita ngetik web lan klik ing favorit ditambahake, bakal otomatis nerjemahake kaca kasebut.

Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan postingan iki, ana sawetara opsi kanggo nerjemahake teks nanging opsi iki pancen gampang lan migunani banget kanggo wong-wong sing mbutuhake penerjemah kanggo navigasi liwat kaca web.

Informasi luwih lengkap - Tarjamahake teks nganggo Automator ing OSX


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   line ngandika

    pangalihan-pangalihan ora bisa digunakake kanggo sampeyan