Cara nambahake panggonan favorit ing Apple Maps

Yen sampeyan nggunakake Peta Apple lan sampeyan wis ngidentifikasi panggonan tartamtu sing pengin dibukak, sampeyan bisa nyimpen panggonan kasebut minangka favorit ing Peta. Mangkono, mengko, yen sampeyan kesah menyang papan kasebut, sampeyan mung kudu ngeklik jeneng ing dhaptar Favorit banjur pencet "tekan". Iki bisa migunani banget, luwih-luwih nalika ngrencanakake plancongan kanthi mandheg.

Papan favorit sampeyan, mesthi ana ing Peta

Kanggo nyimpen favorit ing Peta Apple, sampeyan luwih dhisik kudu ngenali lokasi. Ing kasus iki, kita bakal nggunakake conto sing diwenehake dening Jim Karpen ing iPhone Life, Statue of Liberty. Ketik panggonan sing sampeyan goleki ing garis telusuran Peta utawa cukup critakake  Siri "Patung Liberty", lan dheweke bakal tanggung jawab nampilake peta ing layar. Tutul ing panandha, lan bakal nuduhake dununge ing aplikasi Peta.

Screenshot 2015-12-19 jam 15.11.21

Kanggo nambah Patung Liberty menyang Favorit, klik lambang jantung, iku cara paling cepet kanggo nambah lokasi menyang favorit. Nanging sampeyan uga bisa nutul lambang Share ing sisih tengen ndhuwur layar banjur pilih "Tambah menyang Favorit".

Screenshot 2015-12-19 jam 15.12.06

Jendhela anyar bakal mbukak ing endi sampeyan bisa nyunting label favorit sing anyar. Klik Simpen ing sisih tengen ndhuwur, lan bakal ditambahake ing papan sing disenengi.

IMG_4115

Kanggo ndeleng favorit ing Peta Apple, tutul ing kolom telusuran lan telusuran anyar bakal ditampilake, item pertama ing dhaptar dadi Favorit. Klik ing Favorites lan jendela anyar bakal mbukak nuduhake dhaptar favorit sampeyan. Tutul salah sawijining jeneng banjur tutul «tekan ing kono» utawa ing panah sing ngiwa ing sisih kiwa garis telusuran, lan lelungan bakal diwiwiti.

IMG_4116

Sampeyan bisa mbusak utawa ngganti urutan favorit ing Peta Apple kapan wae sampeyan pengin kanthi ngeklik tombol Owahi. Kanggo mbusak, tutul ing bunder abang. Kanggo ngganti pesenan, penet terus lambang bilah paralel ing sisih tengen jeneng banjur seret munggah utawa mudhun.

Elinga yen sampeyan duwe akeh tips lan trik ing bagean iki Tutorial.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)