Cara ndhelikake lambang desktop ing Mac

mejo resik

Salah sawijining cara paling gampang kanggo ndhelikake lambang desktop kita, nggunakake Terminal. Ya, aku ngerti manawa akeh sing ora gelem nggunakake alat iki lan luwih-luwih yen sampeyan minangka maquero sing mentas teka, nanging kabeh luwih ringkes tinimbang lan tindakake langkah-langkah sing ora kudu wedi.

Ing kiriman sadurunge sing padha, kita weruh cara sing gampang ndhelikake ikon ing Apple TV supaya iki ora keganggu nalika kita ora nemen nggunakake utawa amarga alasan apa wae, nanging ing kasus iki yaiku ndhelikake folder lan konten liyane sing ana ing desktop Mac kita.

Inggih, langkah-langkah sing kudu kita tindakake kanggo nindakake pilihan iki:

  • Kita ngakses terminal saka ing Folder utilitas sing diakses saka Launchpad utawa saka Spotlight
  • Sawise Terminal mbukak, kita salin baris iki chflags didhelikake ~ / Desktop / * banjur klik Ketik
  • Saiki kita duwe lambang, folder lan file liyane sing didhelikake saka sapa wae

Nanging aja padha sumelang ora ana barang sing ana ing desktop sing ilang, mung didhelikake nganti pengin dideleng maneh. Kanggo bali kanggo ndeleng kabeh sing ana ing desktop, kita mung kudu nyalin baris iki ing Terminal: chflags nohidden ~ / Desktop / * banjur klik Ketik 

Opsi iki bisa migunani yen nuduhake Mac utawa yen kudu nuduhake desktop menyang wong sing ora dingerteni, lan kita ora pengin dheweke ndeleng apa-apa sing ana ing desktop. Aku ngerti ana aplikasi sing nindakake fungsi iki, nanging kita bakal ninggalake wektu liya.

Informasi luwih lengkap - Aktifake pangguna Root kanthi macem-macem cara


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.