Cara ndhelikake utawa nuduhake file kanthi cepet ing macOS kanthi trabasan keyboard

Minangka aturan umum, sistem operasi ndhelikake serangkaian file kanthi sawetara sebab, sing ora liya yaiku nyoba ngalangi pangguna supaya ora bisa ngakses lan sistem operasi bakal rusak, nanging ora mung siji-sijine sebab. Yen nuduhake Mac karo wong liya lan ora duwe sistem kontrol pangguna, kita bisa uga ndhelikake sawetara file.

Yen kita kepeksa nggarap jinis-jinis file kasebut kanthi rutin, sampeyan bakal bosen nggunakake menu ndhuwur kanggo ndhelikake lan nuduhake file sistem sing didhelikake. Untunge macOS nawakake akses langsung liwat kombinasi tombol supaya bisa ndhelikake utawa nuduhake jinis file kasebut.

Kanggo nggunakake metode iki, kita butuh salinan macOS supaya padha utawa luwih dhuwur tinimbang macOS Sierra, supaya versi sing luwih dhuwur uga kompatibel karo trabasan keyboard iki. Yen ide ora ndhelikake file supaya ora ana sing bisa ngakses, mula aja nyoba ngakses jinis-jinis file kasebut, amarga diwenehake kanggo pangguna tingkat lanjut, amarga kaya sing dakkandhani ing ndhuwur, modifikasi apa wae bisa nyebabake kinerja tim

Tampilake / Ndhelikake file sing didhelikake ing macOS

Kaya kombinasi keyboard sing ngidini kita nyepetake fungsi sing kasedhiya ing menu, kombinasi tombol iki mbutuhake tombol terus-terusan Shift + Command +.

Ya, kombinasi tombol mbutuhake supaya kita pencet tombol Shift, tombol Command. lan intine. Nalika nindakake kombinasi tombol kasebut, kabeh file sing didhelikake ing Finder bakal ditampilake utawa didhelikake gumantung saka status ing endi nalika kita nindakake proses kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   aTx2000 ngandika

    Apik…!