Cara ngaktifake Audio Spatial ing Mac

Audio Spatial

Salah sawijining pilihan sing ana ing Mac yaiku ngaktifake audio spasial. Kanggo kabeh wong sing ora ngerti persis apa sing diarani Spatial Audio iki, kita bisa menehi katrangan kanthi sedhela kalebu ngrungokake swara kanthi pelacakan dinamis gumantung saka posisi endhas. Swara iki disebar ing saindenging jagad nggawe pengalaman ngrungokake sing jero lan immersive.

Secara logis, kita butuh piranti sing kompatibel karo swara iki lan Mac kita uga karo AirPods Pro, AirPods Max utawa headphone sing kompatibel karo jinis swara iki minangka combo minimal sing dibutuhake.

Spatial Audio sampeyan entuk pengalaman sing luwih jero kanthi ngubungake menyang piranti swara kasebut tetep karo aktor utawa tumindak sing katon ing layar. Kanggo ngaktifake audio spasial ing Apple Music, luwih dhisik kudu jelas yen mbutuhake iOS 14.6 utawa luwih anyar ing iPhone, iPadOS 14.6 utawa mengko ing iPad lan macOS 11.4 utawa mengko ing Mac.

Pilihan swara iki kompatibel karo: AirPods, AirPods Pro utawa AirPods Max BeatsX, Beats Solo3 Wireless, Beats Studio3, Powerbeats3 Wireless, Beats Flex, Powerbeats Pro, utawa Beats Solo Pro Speaker internal ing MacBook Pro (model 2018 utawa mengko), MacBook Air (2018 model utawa mengko) utawa iMac (model 2021) Ing kasus iki, sampeyan kudu milih pilihan sing mesthi aktif yen nggunakake headphone pihak katelu sing ora ndhukung sambungan otomatis.

Saiki kita duwe kabeh indikasi ayo ndeleng cara ngaktifake audio spasial iki ing Mac:

  • Kita mbukak aplikasi Apple Music banjur klik Preferensi
  • Klik ing opsi Play banjur pilih drop-down ing jejere Dolby Atmos
  • Ing kene kita klik ing Otomatis utawa Tansah

Ing kaloro kasus kasebut, kita bakal wis ngaktifake Spatial Audio iki ing Mac, nanging yen kita milih kanthi otomatis, trek bakal dimainake ing Dolby Atmos yen bisa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.