Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone

Kanggo aplikasi Cathetan Swara sing wis diinstal kanthi asli ing iPhone, kita bisa entuk akeh, kaya sing wis dakkandhani nalika acara liyane Digunakake; wiwit ngrekam wawancara utawa kelas nganti nulis ide sing ora diarepake. Dina iki, kita bakal mulang babagan cara sunting cathetan swara supaya sampeyan bisa nyetel kalorone ing wiwitan lan pungkasan. Lan iku pancen gampang banget.

Ngowahi Cathetan Swara

Bayangake yen sampeyan wis melu konferensi lan, tinimbang njupuk cathetan, sampeyan luwih milih ngrekam pameran nganggo aplikasi kasebut Cathetan Swara supaya bisa nggatekake apa sejatine penting. Mesthi ing wiwitan, nalika sampeyan wis pencet tombol rekam abang, mikropon gagal lan ana sawetara detik sing direkam ora ana gunane. Utawa, ing pungkasan sampeyan bakal ilang lan nyathet sawetara menit maneh. Ing wektu kasebut, lan saka iPhone sampeyan bisa sunting memo swara kasebut nyingkat awal lan pungkasane. Yen sampeyan nggunakake Quick Time, cara kasebut bakal dingerteni kanggo sampeyan.

  1. Bukak app Cathetan Swara banjur pilih rekaman sing pengin diowahi kanthi ngeklik banjur «Sunting».Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone 1
  2. Pencet lambang "cekak" sing bakal sampeyan deleng ing sisih tengen.Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone 2
  3. Tutul Puter banjur Jeda kanggo nemtokake titik sing pengin direkam diwiwiti.

    Sampeyan bakal weruh rong garis abang ing sisih kiwa lan tengen ing rekaman kasebut. Tahan garis abang ing sisih kiwa banjur seret nengen kanggo ndandani titik sing pengin direkam diwiwiti. Pencet Puter kanggo mriksa yen bener utawa, yen ora, ngalihake garis menyang sisih utawa sisih liyane nganti diatur. Saiki tindakake kaya garis abang ing sisih tengen, wektu iki seret menyang sisih kiwa, kanggo ndandani titik playback bakal rampung. Garis biru obah menyang sisih tengen supaya sampeyan bisa ndeleng titik sing tepat sing pengin dienggo.Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone 3

  4. Yen wis rampung karo setelan sing dipengini, penet "Shorten" kanggo nyimpen suntingan sampeyan.Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone 4
  5. Banjur sampeyan bakal nemokake rong pilihan. Simpen asli sing wis diowahi kaya sing wis rampung (sing mbusak versi sadurunge) utawa nyimpen minangka rekaman anyar, supaya sampeyan bisa tetep kaloro versi. Pilih sing pengin banjur voila! FullSizeRender

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan panggunaan Cathetan Swara ojo lali:

Yen sampeyan seneng karo kiriman iki, aja lali trik, tips lan tutorial liyane ing bagean iki Tutorial. Lan yen sampeyan ragu-ragu, ing Pitakon sing diajokake Sampeyan bisa takon kabeh pitakon lan uga ngewangi pangguna liya kanggo ngilangi keraguan.

Ahm! Lan aja nganti kliwat Podcast paling anyar !!!

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Loreto Pino Moreno ngandika

    Nalika nggawe pilihan kanggo nyimpen minangka rekaman anyar, ora bakal disimpen 🙁, mbusak saka dhaptar lan mung duwe asline

  2.   Alma ngandika

    Aku salah motong memo swara lan sing ora dikarepake disimpen, kepiye cara supaya bisa bali menyang asline? Utawa aku wis ilang?

  3.   Maria del Carmen Bernhardt ngandika

    Sugeng dalu! Aku duwe sawetara cathetan swara sing disimpen sing bakal dibukak maneh sawetara menit lan bali menyang wiwitan, aku ora ngerti apa sing kedadeyan …… kepiye cara aku ngrampungake? Aku butuh wangsulan kanthi cepet amarga aku duwe materi sing penting banget kanggo ngasilake
    Matur nuwun banget

  4.   Loris ngandika

    Halo! Aku nyunting memo swara, editor ditutup lan ana ing kaca sing katon kabeh cathetan lan saiki ora ngidini aku nyunting utawa ngirim cathetan kasebut. Ing ndhuwur ya. Apa sing bisa tak lakoni?

    Gracias