Cara ngganti folder download default ing Safari

Nalika ndownload jinis file apa wae, Apple liwat macOS nyedhiyakake folder Unduhan kasedhiya kanggo kita, folder sing asale saben file sing didownload saka Internet disimpen  lan dheweke ora takon marang kita kapan wae ing endi kita pengin nyimpen.

Yen sampeyan biasane ndownload file menyang desktop supaya bisa ngatur kanthi cara sing luwih gampang utawa supaya bisa kasedhiya, nanging sampeyan ora pengin dadi folder Unduhan Sapa wae sing nyimpen jinis file iki, ing ngisor iki kita nuduhake sampeyan carane bisa ngganti folder download default ing macOS.

Folder Download ing macOS, kasedhiya ing dock aplikasi, dadi preduli saka desktop sing digunakake, kita bakal tansah duwe ing tangan. Ngganti folder tujuan download bisa uga ora produktif yen wis biasa nggunakake trabasan sing ana ing dermaga, mula kudu dipikirake sadurunge nggawe pangowahan iki lan mula dadi edan amarga ora bisa nemokake file sing diduweni diundhuh

  • Kaping pisanan, kita kudu mbukak safari lan menyang pilihan aplikasi, liwat garis menu ndhuwur Safari.
  • Ing pilihan Safari, kita pindhah menyang tab Umum.
  • Sabanjure, kita golek pilihan Lokasi download file banjur klik ing kothak molor banjur pilih Liyane.
  • Finder bakal mbukak kanggo ngidini kita nemtokake papan sing arep diwiwiti kanggo nyimpen kabeh undhuhan sing digawe kanthi otomatis versi Safari.

Sampeyan kudu dipikirake yen sisa browser sing digunakake, bakal terus nyimpen kabeh undhuhan ing direktori Downloads, mula kita kudu ngganti, browser nganggo browser, direktori anyar sing pengin disimpen kabeh konten sing didownload.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)