Cara ngganti font lan ukurane ing Mail kanggo OS X

properti-mail

El ukuran font gawan ing Aplikasi surat kanggo OS X ukurane 12 kanggo email lan pesen sing ora duwe gaya, sing biasane dadi email kita. Yen sampeyan mikir manawa ukuran font iki sithik kanggo sampeyan lan pengin diowahi, sampeyan kudu terus maca artikel iki.

Cara kanggo ngganti aspek font sing digunakake kanggo nampilake email iku gampang banget lan ora mung bakal bisa ngowahi ukuran font kanggo konten email dhewe, nanging uga kanggo komponen pesen email liyane, kalebu pangirim, panampa, subyek, lan uga dhaptar pesen.

Ya, dina iki aku tangi lan rumangsa kudu rada mikir ing preferensi aplikasi Mail, amarga aku ngerti yen surat sing ditampilake email rada cilik kanggo aku. Apa ana cara kanggo ngowahi aspek surat Mail iki? Sejatine, sejatine kita ora mung bakal bisa ngowahi ukuran font sing wis disetel Apple minangka standar, nanging kita uga bakal bisa ngganti malah font sing digunakake.

font-mail

ganti font lan ukurane

Kanggo nindakake iki, kita mung kudu mbukak aplikasi Mail, pilih banjur bukak email sing isine teks banjur menyang bilah menu ndhuwur, klik ing tembung Kirim lan mengko ing drop-down kita pilih Preferensi. Jendhela kanthi otomatis bakal ditampilake ing layar sing kudu dipencet Jinis lan Warna, yaiku papan sing duwe kabeh pilihan sing bisa kita atur supaya tampilan email sing ditampa beda.

bukti-saka-mail

Kita bisa nggawe pangowahan ukuran, jinis tulisan uga warna sing pengin beda level tanggapan sing dikirim lan sing ana gandhengane karo email utama. Cekakipun, yen sampeyan ora ngerti manawa sampeyan bisa ngowahi aspek aplikasi Mail lan sampeyan mikir manawa font ukuran 12 dudu urusan sampeyan, coba makarya lan tinggalake Mail sing wis dikonfigurasi kanggo kabutuhan sampeyan saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daniel ngandika

    Kepiye carane diatur supaya kanthi default nalika nulis email yaiku font lan warna?

  2.   Juan Carlos ngandika

    Owahi ora diowahi kanggo aku, apa sampeyan bisa menehi alasane?
    Matur nuwun.

  3.   TENANG SABUR ngandika

    HELLO KANGGO AKU APIK APIK ING SATU TEAM LAN ORA ING LAIN APA APA KANGGO DADI

  4.   c.jimenezheras@gmail.com ngandika

    HELLO;)
    Ing kasusku ... yen sampeyan milih aku milih font lan ukurane, nanging ora «warna» ...

  5.   maria agustina celatto ngandika

    Ora menehi pilihan kanggo ngganti, katon tanpa bisa ngeklik kanggo ngowahi surat kasebut

  6.   Lucy ngandika

    apa font default mail? Aku pengin ninggalake kaya biasane lan ora bisa