Cara ngganti jeneng AirTags sampeyan

AirTags

Salah siji opsi sing kasedhiya nalika tuku AirTags yaiku ganti jeneng kasebut utawa tambahake apa sing dikarepake. Ing pangertene iki, bisa uga katon minangka tugas sing rumit nanging ora ana sejatine sing bener.

Kanggo ngganti jeneng piranti, priksa manawa piranti kasebut wis dipasangake karo iPhone lan banjur bukak aplikasi Telusuran kanggo ngakses AirTags kita. Kita bakal nuduhake kepiye carane rampung.

Ganti jeneng AirTag

Temenan sampeyan kudu ngetutake sawetara langkah, nanging babar pisan ora angel lan sapa wae bisa nindakake proses iki kanthi nggunakake jeneng sing pengin ditampilake ing iPhone nalika nggoleki. Yaiku, yen duwe piranti ing kanthong tas ransel sing ngangkut MacBook sing dikasihi, bisa diarani "tas ransel" utawa "MacBook" nambah emoji utawa apa wae sing sampeyan karepake. Kanggo iki, kita kudu ngetutake langkah-langkah kasebut:

  1. Bukak app Golek banjur klik tab Objek
  2. Klik ing AirTag sing jeneng utawa emoji pengin diganti
  3. Kita mudhun lan klik ing Ganti jeneng obyek
  4. Kita milih jeneng saka dhaptar utawa milih jeneng Custom kanthi langsung
  5. Kita nulis jeneng khusus AirTag lan milih emoji yen pengin
  6. Pencet OK lan sampeyan wis rampung

Kanthi cara sing gampang iki, kita wis ngganti jeneng dadi AirTags lan saiki luwih gampang diidentifikasi nalika mbukak aplikasi Telusuran lan duwe sawetara piranti sing ana sinkronisasi. Iki minangka tugas sing gampang banget lan bisa migunani banget kanggo ngenali piranti kanthi cepet, mula nyaranake nambah jeneng khusus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.