Cara ngganti resolusi rekaman video ing iPhone

Video kanthi resolusi dhuwur katon apik banget, nanging uga sejatine, kanthi logis, luwih akeh ruang lan yen sampeyan iPhone 16GB, bisa uga nggegirisi, utawa "terribol" kaya sing dikandhakake wong Inggris. Dadi dina iki ayo padha ndeleng kepiye carane bisa ganti resolusi rekaman video ing iPhone, kaloro kanggo ngrekam kanthi kualitas gambar sing luwih apik, lan kanggo nyuda lan uga ukurane.

Bukak app Setelan banjur pilih Foto & Kamera.

IMG_7800

Saiki gulung mudhun banjur pilih "Rekam Video".

IMG_7801

Ing layar sabanjure, pilih résolusi sing pengin direkam video.

IMG_7803

Yen sampeyan seneng karo kiriman iki, aja lali trik, tips lan tutorial liyane ing bagean iki Tutorial. Lan yen sampeyan ragu-ragu, ing Pitakon sing diajokake Sampeyan bisa takon kabeh pitakon lan uga ngewangi pangguna liya kanggo ngilangi keraguan.

Ahm! Lan aja nganti kliwat Podcast paling anyar, Apple Talkings 15 | Sesuk nalika perang diwiwiti

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.