Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/soydemac.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22

Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/soydemac.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22
Cara nggawe perpustakaan anyar ing aplikasi Foto | Aku saka mac

Cara nggawe perpustakaan anyar ing aplikasi Foto

gawe perpustakaan mac foto

Sawise sukses 'Foto' Aplikasi Mac OS X Yosemite anyar, aku pengin nuduhake tutorial cilik kanggo sampeyan nggawe perpustakaan (perpustakaan foto) cepet. Kabeh iki minangka mupangate katalog kabeh foto, dening album, ing ngendi sampeyan duwe urip pribadi ing sisih siji, lan kerja liyane.

Langkah 1:  Panutup app Foto.

Langkah 2: Cekake tombol Pilihan (⌥)  dipencet (ing jendhela keyboard terus Tombol ALT) lan klik ing app Foto ing dermaga sampeyan

perpustakaan foto mac

Langkah 3: Klik ing 'Gawe anyar ...'

Langkah 4: En 'Simpen dadi' kita bisa nyelehake jeneng sing dikarepake ing perpustakaan foto. Sampeyan uga bisa ngganti lokasi perpustakaan iki kanthi nyetel 'Lokasi', saliyane nyelehake label sing dikarepake.

Langkah 5: Sawise wareg karo jeneng perpustakaan lan lokasi, klik 'Kanggo nampa'.

Langkah 6: Kanggo ngalih ing antarane perpustakaan foto, bukak folder 'Gambar' banjur klik kaping pindho ing perpustakaan sing pengin digunakake. Sampeyan uga bisa nyimpen (⌥) tombol Tombol keyboard Mac (ing keyboard Windows tahan) Tombol ALT), lan klik app Photos ing dermaga, banjur klik 'Pilih Photo Library' sawise milih perpustakaan saka dhaptar. Sampeyan bisa nggunakake 'Pustaka foto liyane'kanggo nemokake perpustakaan sing dununge ing papan liya sing ora katon.

Sampeyan mung bisa duwe siji perpustakaan mbukak sawayah-wayah. Yen sampeyan nyoba mbukak perpustakaan liyane nalika perpustakaan liyane mbukak liyane, perpustakaan pisanan bakal ditutup sadurunge perpustakaan liyane dibukak.

Apa sampeyan nggunakake macem-macem perpustakaan ing aplikasi Foto? Kayane bener gampang banget lan bisa mbantu sampeyan, supaya kabeh foto sampeyan diatur. Salam.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

14 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Dhani G. ngandika

    Aku isih ora seneng karo aplikasi Foto. Nalika njupuk potret nganggo iPhone, ditampilake ing Fotoku ing Streaming lan aku ora ngerti yen ditambahake utawa ora lan nalika aku nyambung iPhone menyang iMac lan ngimpor kaping pirang-pirang katon katon bola-bali. Lan pilihan sing ditampilake ing sing nemokake ora katon nalika sampeyan ngimpor foto.
    Aku uga ora seneng yen ora ngidini sampeyan milih folder kanggo nyimpen file foto nalika ngimpor lan "dirujuk".

  2.   mariano martin ngandika

    Aku ora bisa ngetik panggonan sing dijupuk potret kajaba sing dijupuk nganggo kamera sing duwe GPS. Apa solusine?

  3.   Adikor ngandika

    Amarga dheweke ngganti program sing bisa digunakake kanthi luar biasa. Apa sebabé perubahan sing ora masuk akal iki?

  4.   kike ngandika

    Sampeyan uga ora bisa ndhelikake foto, kabeh potret sing didhelikake ditampilake, ora ana cara kanggo nggawe acara anyar, nyelehake foto ing macem-macem acara lan ora ana cara kanggo ngurutake foto kanthi jeneng.

    1.    mariano martin ngandika

      Edan, aku ngurutake rai kanthi urutan abjad nyeret siji lan aku duwe luwih saka 600 wajah sing diidentifikasi. Kosok baline, sing sampeyan pasang ing papan pisanan katon kanthi ukuran absurdly luwih gedhe lan ora proporsional tinimbang liyane. Ing iPhoto, kabeh mau ditindakake kanthi otomatis. Saiki, ora mung asil paningkatan, nanging program cilik sing katon anyar saya dadi bencana.

  5.   Fran ngandika

    Saiki lan sawise ilang pirang-pirang jam wiwit nginstal, kayane pancen ora ana gunane.

  6.   xavi ngandika

    apa sing bakal dilebokake utawa diklasifikasikake liwat acara wis ilang, ora ana impor, vufffffff aku isih karo iphoto

  7.   Juan Lanas ngandika

    Mangkono uga, saiki aku mbukak iphoto, ngekspor kabeh barang sing ana ing hard disk lan miwiti maneh kaya aku nganggo windows, nganggo huruf cilik.

    Kanthi ngekspor "Foto" dadi lam. Aku wis nyoba nglakoni kaya biasane ing iphoto kanggo ngekspor foto lan nyimpen ing folder sing beda kanthi jeneng acara lan ora mungkin.

    Malah ora bakal ngabari sampeyan karo garis kemajuan babagan ekspor.

    Aku nyimpen perpustakaan kanthi teratur dadi folder karo iPhoto nalika bisa lan bali menyang folder sajrone urip.

  8.   Joaquin ngandika

    Salam. Aku duwe pitakon. Aku wis nyelarasake video lan foto saka iphone, ipad lan macbook ing perpustakaan macbook. 110gb lan aku pengin pindhah menyang hard drive kanggo mbebasake ruang hard drive. Aku pengin ngerti manawa nalika mindhah perpustakaan, program bakal njaluk aku nemokake lan bakal bisa digunakake kaya sadurunge, nanging saka hard drive eksternal? Matur nuwun kanthi sanget lan muga-muga aku wis nerangake kanthi becik.

  9.   Marta ngandika

    ana sing ngerti manawa rong perpustakaan bisa digabung ing foto? Aku duwe perpustakaan iphoto saka mac lawas, disimpen ing disk eksternal, lan aku pengin nggabung karo sing saiki saka foto (yen ngimpor kanthi apik saka iphoto, amarga aku nggarap ... karo drijiku nyebrang) ...

      1.    Marta ngandika

        Matur suwun, Jordi, nanging ora ... aku duwe Loro perpustakaan IPHOTO, lan saiki aku pindhah menyang PHOTOS, aku pengin nggabung dadi siji, lan ora kaya sadurunge, aku kudu milih sing loro sing dakkarepake ...

  10.   Andres Perez ngandika

    Kepiye aku bisa ngurutake fotone kanthi judhul ing potret?
    Ing iphoto ana tab: visualisasi / ngurutake / miturut tanggal, miturut judhul,….
    Nalika ngimpor foto menyang PHOTO, aku ora bisa nuduhake judhul

  11.   Mariano ngandika

    Nalika iPhone lan Mac nyelarasake karo iTunes, foto lan video pindhah menyang aplikasi "Foto".
    Apa sampeyan bisa mbusak aplikasi iki lan nggunakake Dropbox?
    Matur nuwun.