Cara nginstal aplikasi pihak katelu ing macOS Mojave

Sawise meh telung wulan dites dening pangembang lan pangguna program beta publik, wong-wong saka Cupertino ngluncurake versi pungkasan macOS Mojave, sistem operasi sing ora kompatibel karo komputer sing padha karo versi sadurunge, amarga mung kompatibel karo peralatan sing diproduksi wiwit taun 2012.

Sajrone telung taun, Apple ngupayakake nambah keamanan sistem operasi desktop, mula meksa pangguna nggunakake Mac App Store, ora ngidini instal aplikasi pihak katelu kanthi asli, kanthi ngilangi opsi Keamanan kasebut lan opsi Privasi. Untunge, liwat prentah Terminal sing gampang, kita bisa nuduhake opsi kasebut maneh.

Kanthi dirilis macOS Sierra, Apple Mung ngidini kita nginstal aplikasi sing kasedhiya ing Mac App Store utawa saka pangembang resmi. Pilihan ing endi wae wis ilang. Yen sampeyan pengin nginstal aplikasi apa wae ing njaba Mac App Store lan sing durung digawe dening pangembang resmi, kita kudu nerusake kaya ing ngisor iki.

  • Pisanan, kita kudu ngakses Terminal, liwat Launcher utawa kanthi mencet tombol Command + Space lan ngetik ing kothak telusuran Terminal.
  • Sabanjure, kita kudu ngetik kode ing ngisor iki: sudo spctl –master-mateni
  • Elingi: Sadurunge Master, ana loro tanda hubung (-), ora ana wong. Sabanjure, kita nulis sandhi saka tim kita.
  • Sabanjure, kita kudu miwiti maneh Finder supaya bisa ditrapake, liwat printah Killall Golek
  • Banjur kita maju Pilihan sistem.
  • Klik ing Keamanan lan Privasi.
  • Akhire nang pilihan Ngidini aplikasi sing didownload saka, pilihan anyar kudu ditampilake Nang endi wae, Opsi sing kudu kita pilih supaya bisa nginstal aplikasi pihak katelu sing diunduh saka Internet, sanajan pangembang kasebut ora diidini dening Apple minangka bisa dipercaya.
Artikel sing gegandhengan:
Copot instal program utawa aplikasi ing Mac

Yen pilihan ing endi wae ora katonSampeyan mung kudu nggawe tes kanthi nginstal aplikasi sing sadurunge ora bisa digunakake. Ing wektu kasebut, macOS bakal takon apa kita pengin nginstal, menehi kita pilihan (pilihan sing durung katon sadurunge) utawa kosok baline, batalake instalasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Vicente Mañas ngandika

    Ora ana apa-apa, kabeh tetep padha

  2.   Jorge ngandika

    Ing mojave ngidini kula ... nanging yen sampeyan nutup Preferensi Sistem lan mbukak maneh, restart, ilang pilihan sing dituduhake

  3.   Marta Carvalho ngandika

    Halo Ignacio, matur nuwun sanget !!
    Bisa mlaku kanthi sampurna. Aku ngetrapake langkah-langkah sing kudu daklakoni sawise dijlentrehake dening Ignacio. Sawise urip maneh komputer, sampeyan nyoba mbukak program, sampeyan entuk pesen sing nyebutake manawa Mac ora bisa mbukak bla bla bla. Banjur sampeyan menyang Keamanan lan Privasi lan takon yen sampeyan pengin mbukak. Saka kana, kuwi !! Matur nuwun sanget

  4.   Alejandro ngandika

    Bisa sampurna ing Mojave !! matur nuwun

  5.   vic ngandika

    Aku seneng penjelasan sampeyan, nanging aku wis nyoba sedina muput lan ora ana cara apa-apa manawa aku wis diupdate menyang macOS Mojave 10.14.6 lan ora ana apa-apa, iki kedadeyan sadurunge karo driver printer samsung lan saiki ora ana apa-apa. hp printer