Cara nginstal macOS Mojave ing Mac "ora didhukung"

Ana cara kanggo nginstal macOS Mojave ing komputer sing Apple ora nganyari kanthi resmi lan dina iki sabenere apa sing bakal katon. Ing prekara iki, sing penting kudu jelas proses kasebut minangka proses sing rumit lan ora bakal gampang kaya Apple dhewe ngidini nginstal ing Mac sing ora didukung.

Sing paling apik yaiku pangembang wis nggawe alat dhewe sing ngidini kita nindakake instalasi sing ora rumit, nanging uga nggunakake piranti kasebut Iki dudu proses sing sederhana lan butuh langkah sampeyan. Alat kanggo nganyari tambalan sing diarani Patch Updater uga ditambahake, ana sing dihargai ing kasus kasebut.

Ing video iki saka dosdude1 kita bisa ndeleng proses kanthi cara sing gampang kurang saka setengah jam. Kanggo instalasi macOS Mojave, sawetara persyaratane dibutuhake supaya kita tinggalake video kasebut lan temenan tambalan sing digawe dening dosdude1 kanggo instalasi sing mbutuhake installer USB 16GB. Kita bakal nemokake kabeh ing katrangan video kasebut lan uga bakal ditinggalake ing ngisor video.

 

  • Mac Pro, iMac, utawa MacBook Pro 2008 lan liya-liyane
    • MacPro3,1
    • MacPro4,1
    • iMac8,1
    • iMac9,1
    • iMac10, x
    • iMac11, x
    • iMac12, x
    • MacBookPro4,1
    • MacBookPro5, x
    • MacBookPro6, x
    • MacBookPro7,1
    • MacBookPro8, x
  • MacBook Air utawa MacBook Unibody aluminium pungkasan taun 2008 utawa mengko
    • MacBookAir2,1
    • MacBookAir3, x
    • MacBookAir4, x
    • MacBook5,1
  • Putih Mac Mini utawa MacBook wiwitan taun 2009 lan sabanjure
    • Macmini 3,1
    • Macmini 4,1
    • Macmini5, x
    • MacBook5,2
    • MacBook6,1
    • MacBook7,1
  • Xserve wiwit awal 2008 utawa mengko
    • Xserve2,1
    • Xserve3,1

Dhaptar Mac sing ORA kompatibel karo sistem iki instalasi Padha:

Artikel sing gegandhengan:
Cara nganyari macOS Mojave
  • 2006-2007 Mac Pro, iMac, MacBook Pro lan Mac Mini
    • MacPro1,1
    • MacPro2,1
    • iMac4,1
    • iMac5, x
    • iMac6,1
    • iMac7,1
    • MacBookPro1,1
    • MacBookPro2,1
    • Macmini 1,1
    • Macmini 2,1
    • Mung 7,1 iMac2007 sing didhukung yen CPU wis diupdate dadi Core 2 Duo adhedhasar Penryn, kayata T9300
  • 2006-2008 MacBook
    • MacBook1,1
    • MacBook2,1
    • MacBook3,1
    • MacBook4,1 -MacBook Air wiwit taun 2008 (MacBookAir1,1)

Sing paling penting yaiku duwe alat kasebut Alat Patcher ditemokake ing manual lan ing deskripsi video. Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap utawa duwe langkah-langkah, sampeyan bisa ndeleng situs web pangembang sing bakal ditemokake rinci kabeh manual instalasi iki. Saiki sampeyan duwe kabeh sing dibutuhake supaya bisa ndeleng Mac sing ora didhukung karo macOS Mojave lan sampeyan bakal bisa milih manawa kudu nginstal utawa ora.

Apa sing bakal kita ucapake babagan proses instalasi macOS Mojave iki yaiku iki dudu kanggo kabeh pangguna mac Amarga iku proses instalasi sing ora gampang lan bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener ing Mac amarga ana masalah kompatibilitas karo grafis, bisa uga ana kegagalan sambungan WiFi, Bluetooth, gagal ing trackpad utawa padha Iki minangka prekara sing dicritakake pangembang lan pangripta tutorial, mula dudu perkara sing kudu dibalekake yen ana kesalahan macOS Mojave.

Saliyane, aku ora menehi saran babagan instalasi peralatan sing perlu kanggo panggunaan saben dinane, kerja utawa sing padha karo sing kasebut ing ndhuwur. Dadi, dhisik dhisik, saliyane minangka instalasi komplikasitas tinimbang liyane, kabeh bisa uga ora bisa digunakake kanthi Mac kanthi sampurna tanpa dhukungan kanggo macOS Mojave. Tanggung jawab saben wong kudu nindakake instalasi utawa ora lan tim Soy de Mac ora tanggung jawab kanggo masalah sing bisa muncul amarga instalasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

19 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Josep Perez ngandika

    Good evening,
    Kaping pisanan matur nuwun kanggo kontribusi sampeyan.
    Nindakake langkah-langkah, aku wis nginstal Mojave ing iMac 12,2 lan cara wis bisa digunakake, nanging sawise ngreset layar nuduhake kabeh warna wis ganti.
    Aku mbayangake kudu ana sawetara kompatibilitas karo grafis komputer.
    Apa sampeyan bisa mikir solusi?
    Matur suwun dhisik.

  2.   Alex ngandika

    Pitakon kasebut apa regane? lan kelangan akeh kinerja? Amarga nalika nganyari, saliyane menehi peringatan manawa gagal lan kudu diwiwiti saka awal, ora ana omongan kinerja

  3.   maria ngandika

    Aku wis nginstal ing Imac wiwit pertengahan 2010 lan warnane diganti lan grafis ora apik. Nalika mindhah windows bakal dikunci.

  4.   Jose ngandika

    Hai Aku duwe masalah sing padha. Werna diowahi lan abang wis ilang. Ana solusine?

  5.   Andres ngandika

    Aku ngalami masalah sing padha, apa sampeyan nemokake solusi?

  6.   pikuko ngandika

    Aku melu, kedadeyan sing padha karo aku karo wong liya sing duwe warna

  7.   Gusti Yesus ngandika

    Aku wis nginstal ing pungkasan taun 2009 MacBook Unibody lan bisa digunakake kanthi apik. Aku uga nginstal ing MacBook Air 2010, lan uga bisa digunakake. Apa sampeyan wis nambahi opsi sing disetel dening pangembang tambalan kanggo saben model ing pungkasan instalasi?

  8.   David ngandika

    Ya, iku bisa sukses, ora bisa digunakake kanthi apik, gumantung saka cara nggunakake, kabeh bakal bisa digunakake kanggo sampeyan utawa ora. Pancen alon banget, lan sistem kasebut ambruk ing dina kapisan. Uga ora bisa digunakake paralel, utawa uga virtualbox, kajaba windows XP. Aku kudu bali menyang OS X El Capitan lan kabeh wis sampurna maneh, nanging matur nuwun, sampeyan kudu nyoba. MacBook Pro 17 ″ 5,2 Mid 2009. SSD 8GB RAM sing paling bisa dilengkapi. Pikirake sadurunge nginstal. salam

  9.   David ngandika

    MacBook Pro 13 »pungkasan 2011,
    Gambar: Intel HD Graphics 3000 512 MB,
    Prosesor: 2,4 GHz Intel Core i5
    16gb ram lan ssd.

    Diinstal tanpa masalah, nanging apa sing diandharake pangguna liyane, kanthi tembelan ing grafik aku durung weruh. Nanging yen pc, virtualbox lan program pangembangan utawa desain liyane luwih alon, mula dakkandhani.
    Aku seneng banget karo tema peteng sing wis ditepakake ing Mojave, nanging ora cocog yen aku kerja saben dina ing mac, iku uga banget dioptimalake, kanggo laptop.

    Kontribusi gedhe kanggo pangembang tambalan +1!

  10.   Ruben Reyes ngandika

    Salam pambuka
    Thanks kanggo kontribusi.
    Instal Mojave ing Macbook pro 2011, model 8.2. tanpa komplikasi utama. Aku ngetutake prosedur pangembang tambalan. Nanging, kanggo sing mutusake, sawise nginstal mojave, ora bakal diwiwiti, dheweke kudu boot saka usb kanthi instalasi lan mbukak tambalan, ing sisih mburi ing jendhela sing mbukak ing sisih kiwa ngisor. Ing kana dheweke golek model Mac lan nglamar tembelan sing cocog. Sejatine, kanggo modelku, grafis radeon khusus ora bisa digunakake kanthi akselerasi. Aku nyoba nginstal versi pro pungkasan 10.4.5 lan ujar manawa grafik kasebut ora didhukung. Nanging, sawise tutorial liyane saka pangembang sing padha iki, aku mateni grafis radeon lan voila kanthi grafis terintegrasi yaiku intel hd 3000, Final cut pro, versi paling anyar bisa digunakake kanthi cukup. Nanging ya, nalika mateni grafis sing darmabakti, kontrol padhang ora bisa digunakake utawa nundha nalika nutup tutup. Siji kanggo liyane. Ing kesimpulan, kabeh bisa digunakake kajaba sing dakkandhakake, sampeyan isih bisa tetep ora mateni grafik nanging program kaya potongan pungkasan sing butuh akselerasi ora bakal bisa digunakake. Wong liya kaya logika pro bisa digunakake kanthi apik lan prestasine cukup apik, tikel kaping sepuluh luwih apik tinimbang ngipi elek High Sierra Leone sing ora nate sukses ing komputer.

  11.   José Carlos ngandika

    MacBook Pro pertengahan 2009
    8GB RAM
    Fusion Drive 1,12 TB

    Dadi apik banget. Masalah warna layar ditanggulangi kanthi mbusak pilihan transparansi saka opsi layar aksesibilitas.

    Siji-sijine sing ora bisa digunakake yaiku kamera iSight sing wis ilang.

    Kinerja kasebut lancar banget, bisa uga amarga grafis model iki minangka nVidia lan dudu ATI. Komponen liyane sing apik.

    1.    Alexander ,. ngandika

      Carlos, ana rekomendasi supaya sampeyan menehi tutorial babagan carane nindakake? Aku ora bisa ngakses grafis ing Final. Photoshohe apik banget nanging ora bisa ndeleng gambar ing program editing.

  12.   Wong lanang ngandika

    Kepiye carane sampeyan ndownload file instalasi? Ing AppStore, aku ngandhani yen ora didhukung lan ora ngidini aku ngunduh.

  13.   Wong lanang ngandika

    Oke Aku mung ndeleng manawa bisa didownload nganggo patcher

  14.   ECM ngandika

    hola
    Aku duwe macbook pro 2011, 13 ″ inci awal 2011
    prosesor: 2.3GH3 intel core i5
    Memori: 8GB 1333 mH3 DDR3
    Gambar: grafis HD intel 3000 512 MB
    MAVERICKS OS X 10.9.5
    1TB
    Aku pengin ngerti apa sampeyan bisa ganti saka maverick dadi mojave? Lan yen bisa, kepiye carane ditindakake yen ora kasedhiya kanggo didownload saka App Store ???

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Hai, maksimal sing bisa sampeyan instal ing komputer kasebut miturut Apple yaiku:

      macOS High Sierra 10.13.6 (17G65)

      Sawise tutorial artikel, aku ora ngerti apa sampeyan bisa menehi Mojave menyang tim kasebut, sanajan sampeyan kudune

      regards

  15.   Benjamin ngandika

    Bisa digunakake kanggo kula! Ing udara Macbook pertengahan 2011 inti i5 lan 2G saka Ram.
    Tambalan sing ditrapake bisa digunakake lan kabeh apik, malah luwih apik tinimbang inggil

  16.   Jachs ngandika

    Kepiye cara ndownload salinan Mojave?

    1.    Julius ngandika

      Yen sampeyan tindakake tutorial dosdude1.com, sampeyan ora bakal kalah. Sampeyan uga bisa metu saka Mojave saka kana.
      Aku nggunakake ing MacBook Pro 2009 (16 Gb RAM lan SDD) lan kasunyatane ora ana masalah utama. Aku kudu ujar manawa aku ora nggunakake Office utawa Photoshop utawa liya-liyane. Kanggo otomatisasi kantor sing kurang dibutuhake, aku duwe program Google ing méga, lan isih ana sisane.

      Nanging, aku kudu takon: bola-bali ngandhani yen aku kudu nganyarke menyang Big Sur, sing paling ora dakkarepake, paling durung. Lan aku duwe keraguan serius yen bisa diwiwiti. Nanging kanthi ora nampa pembaruan iki, ora ngidini aku ndownload liyane pembaruan sing bakal narik kawigaten aku (tambalan keamanan Mojave, Pembaruan Printer, lsp.). Ana saran?
      Matur nuwun.