Cara Transfer Memo Swara saka iPhone menyang Mac Nggunakake iTunes

Mungkin akeh sing ora nggunakake app (ora apa-apa) Cathetan Swara manawa iPhone kita tampilake kanthi standar, nanging app iki migunani banget kanggo ngrekam ide sing muncul kanthi tiba-tiba, apamaneh migunani kanggo mblokir lan wartawan sing nindakake wawancara lan uga kanggo siswa (coba rekam dhewe maca subyek saka sing wis ujian saiki lan sampeyan bakal bisa nemokake asil sing apik). Yen sampeyan mesthi wani miwiti nggunakake Cathetan Swara Dina iki, kita bakal menehi tahu sampeyan cara ngirim rekaman kasebut menyang Mac nggunakake iTunes, sanajan ana cara liyane sing uga bakal dakkandhani nalika pungkasan.

Kanggo ngirim Cathetan Swara saka iPhone menyang Mac nggunakake iTunes, dhisik nyambungake iPhone menyang komputer nggunakake kabel USB, bukak app iTunes ing Mac banjur pilih iPhone.

Cara Transfer Memo Swara saka iPhone menyang Mac Nggunakake iTunes

Pilih pilihan Musik.

Cara Transfer Memo Swara saka iPhone menyang Mac Nggunakake iTunes 2

Ing Nyinkronake Cathetan Swara, pilih "Kabeh" banjur pencet "Aplikasi".

Cara Transfer Memo Swara saka iPhone menyang Mac Nggunakake iTunes 3

Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan, ana cara liyane kanggo ngirim Cathetan Swara saka iPhone menyang Mac. Salah sijine gampang banget kaya sing dikirim liwat email. Kanggo nindakake iki, cukup pilih cathetan swara sing ana ing app iPhone, penet tombol Share banjur pilih Kirim liwat eMail.

Nanging sampeyan uga bisa ngirim Cathetan swara menyang Mac nggunakake AirPlay. Kanggo nindakake iki, tututi prosedur sing padha ing ndhuwur, pilih piranti sing pengin dikirim rekaman. Elinga, yen piranti kasebut (iPhone lan Mac) kudu ana ing jaringan Wi-Fi sing padha.

Elinga manawa ing Applelizados sampeyan bisa takon luwih akeh trik, tips, lan saran kanggo piranti iOS lan OS X kanthi ngunjungi bagean Tutorial.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Kabel.ac ngandika

    Seneng dingerteni supaya memo swara ora bisa ilang utawa nggunakake ruang ing iphone.